Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mici trucuri care te ajuta sa te simti tanara si sexy dupa 30-35 de ani

Mici trucuri care te ajuta sa te simti tanara si sexy dupa 30-35 de ani
Femeia se schimba dupa ce implineste 30 de ani - e mai constienta de ea insasi, stie ce vrea, in cel fel si de la cine, nu se mai teme sa respinga un partener si are incredere mai multa in ea. Inspre 35, semnele imbatranirii, oricat de mici ar fi, o pot face sa se simta ceva mai nesigura. Iata cateva idei si moduri de gandire care pot ajuta femeia de 30-35 de ani sa se simta mai tanara si la fel de sexy ca la 20 de ani...


1. Nu trebuie sa spui ce varsta ai, chiar daca esti intrebata. Poti face chiar o gluma, o referire la experienta adunata comparativ cu cea din adolescenta si tinerete.

2. Frumusetea vine din interior - la fel se intampla si cu aerul seducator, sexy. Chiar daca ai trecut de 30 de ani, ramai aceeasi persoana de acum 10-15 ani.

3. Dorinta de a fi si de a ramane sexy este o stare mentala, un fel de a fi. Daca ai grija de tine, vei vedea ca hainele vor sta pe tine perfect, parul si tenul iti vor straluci, iar inima va fi gata de zbor.

4. Incearca sa faci aceleasi lucuri pe care le faceai si pana in 30 de ani - danseaza, mergi in cluburi, la restaurant, la concerte.

5. Vopseste-ti unghiile in culori la moda, la fel si parul, ai grija de tine si de corpul tau; innoieste-ti garderoba ori de cate ori poti, pentru a nu te simti ramasa in urma. Adopta o parte din trendurile mai ciudate, dar tineresti, te vei simti si tu la fel de tanara precum pustanii care le poarta.

6. Pentru a fi in echilibru cu fiinta ta interioara, mergi la spa, la sedinte de meditatie sau yoga. Daca nu iti permiti, exista multe situri si filme gratuite din care poti invata.

7. Asculta muzica apropiata inimii tale, cu care ai crescut, dar nu ramane in urma nici cu noile aparitii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sexy

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tanara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 30

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 35

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ani

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0