Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa accesorizezi orice outfit casual: 7 idei

de Sunt Fericita la 2022-07-25
Cum sa accesorizezi orice outfit casual: 7 idei
Te caracterizeaza un stil vestimentar casual si vrei sa obtii un outfit rapid, fara mari eforturi? Pe langa alegerea celor mai potrivite articole vestimentare, care se incadreaza in acest stil lejer, ai nevoie si de accesorii, pentru un look armonios.


Pentru ca si cea mai simpla tinuta poate fi pusa in evidenta de accesoriile potrivite, iata ce merita sa alegi pentru un outfit casual!

Alege incaltaminte cool
 
Probabil ca cele mai populare accesorii sunt chiar perechile de incaltari pe care le asortam la tinute. In acest sens, chiar daca porti haine simple, intr-o singura culoare, anima cu incaltaminte cool.
 
De pilda, un look compus din jeansi si tricou negru arata excelent in combinatie cu sneakersi Jordan de la Footshop, in modele colorate. O pereche de pantofi sport in nuante intense ofera stil tinutei tale si atrage atentia in zona picioarelor. Pantofii sport sunt ideali pentru femei si barbati si ofera confort, indiferent de timpul pe care-l petreci in picioare.
 
Sneakersii cu imprimeu se potrivesc si cu o pereche de colanti si un tricou supradimensionat, recomandate pentru un stil casual impecabil.

Poarta ochelari de soare
 
Din gama de accesorii care nu trebuie sa lipseasca dintr-o tinuta casual fac parte si ochelarii de soare. Ochelarii sunt esentiali, deoarece iti ofera protectie impotriva razelor UV si sunt accesorii care aduc un plus de eleganta chiar si tinutelor aparent simple.
 
Forma si culoarea ochelarilor de soare depind de tinuta pe care o porti si de modelul care te avantajeaza. Exista zeci de modele potrivite, de la ochelarii de tip aviator, pana la cat eye. Probeaza ochelarii preferati si poarta-i cu orice, fie ca-ti plac rochiile casual sau treningurile din catifea.

Opteaza pentru bijuterii moderne
 
Tinutele casual pot fi accesorizate si cu bijuterii! Totusi, ar fi bine sa renunti la modelele prea elegante sau opulente, cu pietre pretioase. Acestea nu sunt potrivite pentru tinutele compuse din jeansi si hanorac.
 
Un singur inel si o pereche de cercei sunt suficiente pentru tinutele casual de zi, fie ca porti hanorace, camasi sau bluze cu fermoar. Nu uita nici de bratarile subtiri din aur sau argint, care complimenteaza orice outfit.

Nu uita de curele
 
Curelele sunt accesorii nemuritoare, care nu trebuie sa lipseasca din colectia ta. Pe langa rolul lor specific de sustinere, curelele completeaza o tinuta casual si scot in evidenta talia.
 
Pentru o tinuta casual, poti sa investesti intr-o curea care atrage privirile prin dimensiune sau printr-o nuanta intensa. Cutelele se pot asorta cu jeansi, pantaloni, rochii, fuste, geci sau paltoane, in functie de preferinte.

Investeste in ceasuri de mana
 
Esti in cautarea unor accesorii esentiale? Alege ceasurile de mana utile si practice, recomandate pentru tinutele casual. Exista o multime de modele, marci sau tipuri de ceasuri, insa este important sa stii cum le porti.
 
Evita sa accesorizezi ceasuri prea elegante la un outfit casual, fiindac nu se potrivesc. Cele mai potrivite sunt ceasurile sport sau cele moderne, de tip smartwatch.

Cumpara genti de calitate
 
Gentile sunt extrem de folositoare si te pot scoate din anonimat. Fie ca esti in cautarea ceasurilor pentru femei sau pentru barbati, cumpara genti de calitate, pe care sa le ai in dressing cat mai mult timp. Poti sa investesti in genti din piele, suficient de incapatoare si in rucsacuri moderne, ce completeaza orice articol vestimentar casual.
 
Ai la dispozitie genti simple sau cu imprimeu, pe care sa le porti si la tinute compuse din jeansi, tricou si pantofi sport. Alege un site de adidasi in care ai incredere si cumpara modelele preferate, care sa se potriveasca cu geanta ta.

Integreaza sepci sau palarii in tinute cool
 
Nu in ultimul rand, tinutele casual pot fi completate si de accesorii pentru cap. Sapca sau palaria iti anima outfitul si protejeaza capul de soarele puternic, in zilele calduroase. Sapca sau palaria arata excelent cu pantaloni scurti, o camasa subtire si o pereche de sneakersi colorati.
 
Cu accesoriile potrivite, vei compune tinute casual perfecte! Adauga in colectia ta accesoriile de mai sus si pune-ti in valoare stilul vestimentar si personalitatea!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre adidasi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incaltaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0