Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti organizezi concediul pentru a te bucura din plin de el? Sfaturile specialistilor pentru o vacanta perfecta

de Sunt Fericita la 2015-08-05
Cum iti organizezi concediul pentru a te bucura din plin de el? Sfaturile specialistilor pentru o vacanta perfecta
Ne aflam in toiul pregatirilor pentru vacanta la care visam inca de la aparitia primelor raze ale soarelui. Dupa ce ne-am ales destinatia favorita si ne-am asigurat ca avem unde sa stam si cum sa ajungem acolo, este foarte important sa ne gandim si la cum vom folosi banii alocati pentru cateva zile de relaxare.


Pregatirile pentru concediu ne pot descuraja atunci cand ne gandim la cum ne vom "descurca" cu  bugetul, ceea ce poate genera o stare  de tensiune.

O planificare atenta a bugetului inainte de plecare ne ajuta sa pornim in vacanta plini de incredere si chef de viata. Cum putem face acest lucru? Simplu, suntem atenti la ceea ce avem nevoie sa ne cumparam pentru concediu, dar si la cheltuielile pe care le vom avea acolo.

Sfaturi de la specialistii KRUK, care va vor ajuta sa va organizati si sa va transformati concediul in cateva zile pline de amintiri frumoase:

- Lista de cumparaturi pentru cei dragi cu mici suveniruri si bugetul alocat pentru ele. Nu cedati tentatiilor marunte. Desi par nesemnficative, maruntisurile pot insemna o cheluiala mare.

- Lista de locatii turistice si intrari la muzee. Stabiliti un program de la bun inceput, sigur gasiti un pachet complet de intrari pentru muzee, iar acest lucru se va vedea la bugetul final.

- Documentati-va cu privire la mijloacele de transport in comun pentru destinatia aleasa de dumneavoastra si gasiti cea mai eficienta varianta. Sau, de ce nu, cumparati o harta bine pusa la punct care va va ajuta sa economisiti din banii folositi pe transport si sa luati contact direct cu oamenii orasului pe care il vizitati.

- Lista locurilor unde se mananca bine si ieftin.
Cu o minima planificare, veti avea control asupra bugetului si veti avea parte de momente frumoase fara grija cheltuielilor neprevazute.

"Vrem ca in vacanta de vara sa ne relaxam si lasam grijile acasa, sa nu le luam cu noi in bagaje. Dar pentru a face acest lucru trebuie sa fim constienti de toate cheltuielile pe care le vom avea in timpul concediului si cum ne vom structura bugetul astfel incat sa nu ne intoarcem acasa cu valiza plina de datorii. Echipa KRUK Romania recomanda o detaliere a cheltuielilor pe care urmeaza sa le avem pe perioada concediului si o planificare a acestora.

Este foarte important sa avem incredere in noi si sa respectam planificarea financiara deja stabilita pentru a evita sa intram in datorii", a declarat Cosmina Marinescu, Directorul de Operatiuni al KRUK Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0