Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daca dragoste nu e...

Daca dragoste nu e...
E o zi speciala, nu? Azi ar trebui sa fim senine, frumoase, admirate, iubite, divinizate! E ziua noastra, nu? 8 martie, Ziua femeii!


Parca aud un cor antic? "Da’ a noastra cand e?" (Pentru aceia care au uitat, ziua de 5 mai a fost decretata de ceva ani "Ziua barbatului". Rasete din off.) Stiti ce? E prea devreme pentru o cearta cu accente misogino-feministe!

Si apoi este ziua in care noi, femeile ar trebui sa…
Am hotarat! Indiferent de capriciile primaverii/ iernii am sa ma simt bine. O sa fie soare azi in viata mea! Cafeaua e gata asa ca te invit sa o savuram impreuna si sa visam.
Orele inca ne mai permit!

Cum ziceam… Azi e ziua in care poate…
Adolescentul pe care il intalnesti zilnic in drum spre scoala va indrazni sa-ti ofere deschis un zambet larg, fara a-si mai feri timid privirea, prefacandu-se indiferent.

Ce bine! In seara asta precis veti iesi in club la Arhitectura, impreuna. Ce daca vacarmul va acoperi orice urma de muzica. Cu singuranta vei intelege cand iti va spune ca esti cea mai frumoasa. Vei simti!

Sau… cine stie, poate azi vei gasi pe birou o floare de la colegul cu care zilnic iti petreci pauzele de cafea. Asa-i ca ai inceput sa-l indragesti?

Cu siguranta, azi, reprezentantul bancii la care firma ta are cont te va invita sa luati pranzul impreuna. "Pentru comunicari importante!" Stiu, ai observat, are ochi frumosi…

L-ai vazut “mesterind” sub masuta din camera lui? Ce face acolo? Secret? Abia astepti sa-l vezi venind catre tine frematand de neastampar. Tine la spate cadoul pe care ti l-a pregatit. Desenul cu "o inima mare, mare pentru tine". Special de la el, pentru ziua ta, Ziua Mamei. TE IUBEC MAMI. Ca asa scrie el la 4 ani, cu litere de tipar, fara punct sau virgula…

Da! Stiu ca a luat bilete la spectacolul de teatru pe care voiam amandoi sa-l vedem! El vine direct de la serviciu! La fel ca acum ceva ani. Cand a inceput totul. La fel ca si atunci, dupa spectacol voi asculta versuri in linistea serii de primavara. La lumina unui felinar... Da, imi amintesc "Descantoteca" lui Sorescu!  Still.



"Mamaaaa! Unde ti-e capul? Ti-am spus sa ma scoli devreme, ca am cursuri de la 8!
Ce faci, dormi? Vezi ca ti s-a racit si cafeaua! Immm! E amara, da’ merge! Ce faci visezi cu ochii deschisi? Vezi sa-mi lasi si mie niste bani azi. Am nevoie de planse si tus. Dupa ore, ies in oras cu o fata. Ah, am uitat! Te iubesc, mama!"

Cam asa iubesc cei doi barbati din viata mea!
Ai intrat in atmosfera? Te-ai gandit ce haina imbraci azi? Ce ganduri iti pui in cap? Ce fluturi in stomac?  Caci daca dragoste nu e, nimic nu e…

O zi asa cum o doresti!

http://www.youtube.com/watch?v=1OfsZyYPLoI


CatalinaD

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 8 martie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0