Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Laurence Auer, despre egalitate: Inseamna acces!

de Sunt Fericita la 2021-03-08
Laurence Auer, despre egalitate: Inseamna acces!
Laurence Auer, ambasadoarea Frantei in Romania, a publicat un mesaj despre egalitate cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.


Ambasada Frantei in Romania a lansat pe 8 martie, de Ziua Internationala pentru Drepturile Femeilor, o campanie de comunicare ce are ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire la egalitatea de gen, in marja Forumului „Generatia Egalitatii/ Génération Égalité”, o adunare mondiala pentru egalitatea de gen organizata de Entitatea Natiunilor Unite pentru egalitatea de gen si emanciparea femeilor, UN Women, co-prezidata de Franta si Mexic.
 
Campania se va incheia pe 25 noiembrie 2021, cand este marcata Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor.
 
Prin aceasta va fi dat cuvantul unor personalitati din diferite domenii de activitate, de la politica si media, la societate civila si sport pentru a dezbate ce inseamna in acest moment egalitatea de gen.
 
"Pentru mine egalitatea inseamna acces, fara bariere, fara discriminare, la tot ceea ce societatea propune barbatilor si femeilor”, a declarat Laurence Auer, primul mesaj din cadrul acestei campanii publicat pe pagina de Facebook a ambasadei.
 
Fiecare mesaj in favoarea acestei cauze va fi promovat pe site-ul si retelele de socializare ale Ambasadei Frantei in Romania.
 
Presedintele francez Emmanuel Macron a facut din egalitatea de gen marea cauza nationala a mandatului sau. ÈŠn acest context, diplomatia franceza implementeaza o strategie internationala privind promovarea egalitatii de sanse intre femei si barbati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre egalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mesaj

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0