Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este bine sa fii plinuta

De ce este bine sa fii plinuta
Femeile ale caror siluete sunt voluptoase si pline de rotunjimi tind sa fie mai inteligente decat prietenele lor slabanoage si pot foarte bine sa aiba copii mai destepti, conform unui nou studiu al Universitatii California si al Universitatii din Pittsburgh, publicat in revista Evolution and Human Behaviour.


Adauga asta listei lungi de avantaje de care se bucura femeile cu pante trupesti periculoase. Cercetarile anterioare au aratat ca femeile cu silueta de clepsidra nu numai ca traiesc mai mult, dar si sunt considerate mai atractive barbatilor. Acum se pare ca sunt si mai inteligente.
Poti vedea daca intri in aceasta categorie de invidiat efectuand doua masuratori si apoi impartiri simple. Masoara-ti circumferinta taliei. Masoara-ti latimea soldurilor. Scoate calculatorul si imparte circumferinta taliei la cea a soldului. Numarul ideal este de 0,85 sau mai mic. Femeile care au un raport mai mic talie-sold sunt cele care sunt triplu binecuvantate cu inteligenta, longevitate si atractivitate.
De ce? Totul se reduce la grasime. Grasimea de pe soldurile si coapsele femeilor plinute contine acizi grasi omega-3 care ajuta la hranirea creierului mamei (dar si al copilului, in timpul sarcinii). Dar nu toata grasimea este la fel. Grasimea din jurul taliei are mai multi acizi grasi omega-6 si nu ajuta la dezvoltarea creierului. Soldurile si coapsele bine conturate au nutrientii necesari pentru a alimenta creierul si pot duce la nasterea unor copii mai destepti, a declarat Steven gaulin, de la Universitatea din California. Colegul sau, William Lassek, de la Universitatea din Pittsburgh, spune ca „barbatii reactioneaza, pentru ca este important din punct de vedere reproductiv”.
Nu toata lumea este insa convinsa. Este foarte greu sa detasezi depozitele de grasime de alti factori legati de inteligenta, cum ar fi clasa sociala, dieta. Oricat de mult ne-ar placea ideea ca barbatii sunt atrasi de raportul talie-sold, spune Martin Tovee de la Universitatea Newcastle pentru BBC News, se pare ca, in realitate, aceasta este spre finalul listei de caracteristici pe care barbatii le cauta la o potentiala partenera.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasime

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0