Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este recomandat sa consumi cacao? Iata cateva lucruri uimitoare despre acest aliment!

de Sunt Fericita la 2014-07-02
De ce este recomandat sa consumi cacao? Iata cateva lucruri uimitoare despre acest aliment!
Cacaua se extrage din arborele de cacao. Discutam despre un aliment foarte valoros pentru sanatatea organismului, despre un deliciu intalnit in numeroase deserturi si nu numai.


Ce gasim in acest aliment: flavonoide, proteine, substante care declanseaza productia de endorfine, substante care lupta cu cancerul, bolile de inima si cu bolile asociate unei slabe si deficiente circulatii cerebrale.

Mai mult, pudra de cacao este benefica si pentru persoanele care au un nivel prea ridicat de colesterol, pentru cei care sufera de diabet si pentru persoanele care au probleme legate de circulatia sangelui.

O ceasca de cacao poate inlocui cu succes si cafeaua de dimineata. Este o bautura care umple tot corpul de energie pozitiva, de buna dispozitie si vitalitate.

Ce spun specialistii despre cacao? Mai spun si ca o cana de cacao contine mai multi antioxidanti decat un pahar de vin rosu, cunoscut pentru dozele ridicate de antioxidanti ce lupta impotriva radicalilor liberi.

In acelasi timp, pudra de cacao ajuta la combaterea stresului si depresiei. Decat pastile, mai bine doua cani de cacao, timp de 2 luni si garantat vei vedea rezultate de exceptie, fara efecte adverse.

Mai mult, pudra de cacao este perfecta pentru cei care doresc sa isi curete organismul, sa aiba parte de detoxifiere la nivel profund.

Nu neglijam nici faptul ca pudra de cacao curata vasele de sange. Doua patratele de ciocolata pe zi reprezinta mana cereasca pentru intreg sistemul circulator.

Desigur, tinem cont de faptul ca cacaua contine si glucide si grasimi, asa ca un abuz ar putea duce la cresterea in greutate.

O reteta uimitoare de cacao este urmatoarea:

Luam un bol de dimensiune mica si adaugam 5 lingurite de cacao. Adaugam in fir subtire  apa fierbinte. Amestecam in continuu pana cand rezulta o crema genial de gustoasa. Acum avem o crema pe care o putem combina cu frisca si miere.

Daca mai continuam putin, adaugand apa fierbinte, ajungem la smoothie-ul perfect de cacao, la care mai adaugam un praf de scortisoara, doua frunze de menta sau busuioc si o lingurita de miere.

Pofta buna!

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cacao

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0