- mancarea gatita
- preparatele care contin carne
- alimentele care contin sosuri
- orezul
- pastele
- ouale
- fasolea
Bacteriile, substantele chimie si toxinele pe care le contin anumite alimente le fac sa devina periculoase atunci cand sunt reincalzite.
Daca totusi este necesar sa reincalzim unele preparate, specialistii recomanda sa le reincalzim la temperaturi foarte inalte.
Nutritionistii recomanda de asemenea sa evitam incalzirea preparatelor la cuptorul cu microune, deoarece microundele sunt periculoase. In plus, acestea nu incalzesc alimentele uniform si contribuie la dezvoltarea mai multor bacterii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
