- mancarea gatita
- preparatele care contin carne
- alimentele care contin sosuri
- orezul
- pastele
- ouale
- fasolea
Bacteriile, substantele chimie si toxinele pe care le contin anumite alimente le fac sa devina periculoase atunci cand sunt reincalzite.
Daca totusi este necesar sa reincalzim unele preparate, specialistii recomanda sa le reincalzim la temperaturi foarte inalte.
Nutritionistii recomanda de asemenea sa evitam incalzirea preparatelor la cuptorul cu microune, deoarece microundele sunt periculoase. In plus, acestea nu incalzesc alimentele uniform si contribuie la dezvoltarea mai multor bacterii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
