- mancarea gatita
- preparatele care contin carne
- alimentele care contin sosuri
- orezul
- pastele
- ouale
- fasolea
Bacteriile, substantele chimie si toxinele pe care le contin anumite alimente le fac sa devina periculoase atunci cand sunt reincalzite.
Daca totusi este necesar sa reincalzim unele preparate, specialistii recomanda sa le reincalzim la temperaturi foarte inalte.
Nutritionistii recomanda de asemenea sa evitam incalzirea preparatelor la cuptorul cu microune, deoarece microundele sunt periculoase. In plus, acestea nu incalzesc alimentele uniform si contribuie la dezvoltarea mai multor bacterii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4
din 5
- 23 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!