- mancarea gatita
- preparatele care contin carne
- alimentele care contin sosuri
- orezul
- pastele
- ouale
- fasolea
Bacteriile, substantele chimie si toxinele pe care le contin anumite alimente le fac sa devina periculoase atunci cand sunt reincalzite.
Daca totusi este necesar sa reincalzim unele preparate, specialistii recomanda sa le reincalzim la temperaturi foarte inalte.
Nutritionistii recomanda de asemenea sa evitam incalzirea preparatelor la cuptorul cu microune, deoarece microundele sunt periculoase. In plus, acestea nu incalzesc alimentele uniform si contribuie la dezvoltarea mai multor bacterii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
