Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta de 10.000 de dolari

Dieta de 10.000 de dolari
Sunt multi bani in industria dietelor, dar cred ca veti fi si voi suprinse sa auziti cum exista o nutritionista care cere, nici mai mult, nici mai putin, 10.000 de dolari pentru sfaturile sale de slabire, scrie yahoonews.com. este vorba despre o new-york-eza, Tanya Zuckerbrot (foto jos), autoare a cartii The F-Factor Diet: Discover the Secret to Permanent Weight Loss.


Avand in vedere cate informatii sunt azi disponibile, este chiar greu sa credem ca Tanya a inventat ceva nou. De fapt, ea a admis faptul ca sfaturile ei acopera informatii stiintifice, nu descoperiri proprii si ca se concentreaza foarte tare pe psihologie, incercand sa-si faca clientii sa se simta bine in pielea lor.
Nutritionista stabileste o prima oara o intalnire de o ora, o consultatie amanuntita in timpul careia evalueaza cat de pregatit este clientul pentru calatorie, caci trebuie sa completeze o lista de sacrificii pe care este dispus sa le faca. “Caci nu este nimic mai daunator decat ca eu sa dau o dieta si clientul sa esueze”, spune Tanya citata de New York Times.
Daca totul merge bine dupa o ora, urmeaza programul de doua ore, cand Zuckerbrot explica detaliat ce inseamna sa slabesti si sa mananci rational, totul pus intr-un pachet cat se poate de comestibil pentru cei dornici sa plateasca atat de mult pentru rezultate care uneori nu se vor specatucloase (printre vedetele inscrise in carnetelul de intalniri se numara si actuala Miss Unievrse, Olivia Culpo).
Regimul propus se bazeaza pe multe proteine si carbohidrati superiori, inclusiv cel putin 4 biscuiti pe zi, si permite alcoolul si cina in oras. Se pare ca, in New York, exista restaurante care vand mancaruri bazate pe factorul F propus de dieteticiana, iar clientii ii pot trimite mesaje pentru a o intreba ce sa aleaga din meniu. 
In timpul dietei, clientii vin la intalniri de follow-up care dureaza o ora si jumatate, cand Tanya actioneaza mai mult ac terapeut decat ca nutritionist. “Mare parte din program este psihologie pura”, spune ea. “Uneori nici nu se urca pe cantar. Alteori ne bazam doar pe cutia cu servetele”.  
Parte din farmecul si succesul lui Zuckerbrot se bazeaza nu numai pe faptul ca sfaturile ei functioneaza, ci si acela ca este un exemplu viu al reusitei: este frumoasa, supla, cu un par negru bogat ce-i cade pe umeri, incaltata in pantofi cu toc si haine mulate ce o avantajeaza. Asa ca ar putea fi cu usurinta confundata cu una dintre vedetele care-i trec pragul.
“Una este sa aflii dintr-o carte sau dintr-o revista ce trebuie sa mananci si cu totul alta sa auzi de la cineva care arata absolut incantator”, declara Miss Universe. “Are trei copii si arata cu zeci de ani mai tanara decat este. Este exemplul viu al dietei F-Factor”.
Pe de alta parte, Zuckerbrot nu le impune clientilor sa se retraga complet din viata sociala si ii incurajeaza sa bea putin alcool, sa iasa in lume. Dieta este astfel mult indulcita.
Voi ati plati totusi 10.000 de dolari pentru a va intalni cu ea, in speranta ca vi se va schimba viata in bine?

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre proteine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carbohidrati

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0