Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exista viata amoroasa si dupa 50 de ani?

de Petru Scraba la 2014-05-19
Exista viata amoroasa si dupa 50 de ani?
Daca ai peste 50 de ani, cel mai bine este sa renunti la toate miturile care te-au bantuit pana acum. Esti pregatita sa renunti la complexe, la traume si la ranile trecutului, toate primite in urma unor relatii nefericite, poate chiar abuzive. Este momentul sa te redescoperi ca o fiinta cu dorinta, aceasta prioritate putand sa-ti acapareze viata. Meriti o calatorie neobisnuita.


Daca ai copii, acestia sunt mari de acum si, cel mai probabil, independenti deja. Femeile la 50 de ani nu se mai zbat sa se casatoreasca, sa puna bazele unei cariere sau ale unei familii. Sunt gata sa incerce ceva diferit si incep sa se focalizeze pe propria sexualitate.
De unde incepi insa? In primul rand, trebuie sa uiti ca ai un libido scazut dupa menopauza, cum ti s-a tot spus. Nu este adevarat. 
Ce trebuie sa faci pentru a te simti cat mai atractiva?
1. Uita de ideea ca sexul inseamna placerea partenerului. Multe femei au notiunea asta ca trebuie sa-l satisfaca pe celalalt. Desi, bineinteles, obtinem placere din interactiunea cu partenerul, realitatea este ca si tu, si el trebuie sa va concentrati pe placerea ta! Vorbeste despre ceea ce iti place (ceea ce nu este un lucru asa de usor de facut, daca nu stii, pana acum, despre ce este vorba!). schimba-ti perspectiva!
2. Nu te ingrijora ca iti ia prea mult pentru a obtine placerea. Dupa 50 de ani, ai mai mult timp si spatiu pentru a explora atingerea. Uita de gandurile constiente.
3. Invata sa folosesti lubrifianti. Dupa 50 de ani, trupul ti se schimba si lubrifiantii diminueaza durerea contactului, accentuand placerea. 
4. Fii creativa si curioasa fata de senzatii noi. Sexul real nu inseamna numai raport intim si orgasm. Unele dintre cele mai erotice experiente imaginabile includ atingerea, sarutul, mangaierea si chiar suflatul aerului.
5. Invata sa preincalzesti cuptorul. Nu astepta ca altcineva sa te „porneasca”. Invata-ti corpul si exploreaza vasta gradina a zonelor erogene.
Sexul poate fi mai fascinanta la 50 de ani si dupa. Implica noi aventuri, experiente proaspete si libertate erotica coapta.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dorinta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0