Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femeia taur: 5 motive pentru care este speciala

de Ana-Maria Tudor la 2015-05-08
Femeia taur: 5 motive pentru care este speciala
Femeia taur este cea care iti inspira siguranta, liniste si incredere, ori de cate ori petreci cateva minute in preajma ei. Culoarea ei favorita este galbenul, iar ziua in care devine cea mai productiva este cea de ... vineri!


Pentru ca are o incredere atat de mare in sine, femeia taur nu suporta sa primeasca sfaturi de la cei din jur. Ii place sa se descurce singura si isi intinde singura unele capcane, doar ca sa-si demonstreze ei ca le poate rezolva.

Desi e mereu cu zambetul pe buze si pusa pe glume, nu iti doresti sa stai in calea ei atunci cand se enerveaza. Iata cinci caracteristici ale femeii taur:

Realism: Femeia taur e mereu cu picioarele pe pamant si nu ii place sa viseze prea departe. Nu isi face planuri pentru o perioada indepartata, iar atunci cand planuieste o excursie va analiza toate detaliile inainte de a lua o decizie.

Fidelitate: Este o buna prietena si te poti baza intotdeauna pe ea! Femeia taur isi va iubi partenerul si ii va fi fidela "la bine si la rau", iar familia reprezinta cel mai important aspect din viata ei.

Frumusete: Fiind o feminista covinsa, femeia taur iubeste sa fie la moda, sa poarte haine elegante si are inclinatii artistice. Iubeste tot ceea ce este frumos, adora plimbarile in natura si peisajele feerice.

Gelozie: Pe cat este de iubitoare si de fidela femeia taur, pe atat este de geloasa. Ii place sa domine si sa detina controlul, iar daca te prinde cumva pe teren gresit ... nu uita si nu iarta!

Materialism: In sensul bun al cuvantului! Nu se multumeste cu putin si niciodata nu i se pare de ajuns ceea ce are. Isi doreste mai mult pentru ca stie ca poate mai mult. Este puternica si rezistenta la stres, lucreaza din greu si stie sa obtina ceea ce isi doreste, indiferent de mijloace.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodiac

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0