Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop decembrie 2017: cum incheie semnele zodiacale anul (II)

de Viorica Ghinea la 2017-11-29
Horoscop decembrie 2017: cum incheie semnele zodiacale anul (II)
Anul 2017 nu se incheie fara suprize de toate soiurile pentru fiecare zodie in parte. Avand in vedere ca din 2 pana pe 22 decembrie Mercur va fi in retrograd, trebuie sa ne asteptam la evenimente neplacute. Dar partea buna a acestei perioade astrologice o reprezinta faptul ca vom reusi sa ne punem ordine in viata, sa realizam la ce anume trebuie sa renuntam si ce este indicat sa pastram. Citeste mai jos horoscopul lunii decembrie 2017 si afla cum vei incheia acest an!


Horoscop lunii decembrie 2017: ultimele sase zodii


Daca nu te numeri printre aceste semne zodiacale, gaseste horoscopul lunii decembrie 2017 pentru celelalte zodii aici.


Balanta

Luna decembrie este una magica pentru tine deoarece vor aparea in calea ta oportunitati de acolo de unde nu te astepti. Planul financiar este cel mai avantajat in acest caz, in special daca esti o fire care isi asuma usor riscuri.

La final de an ti se vor deschide orizonturile si vei reusi sa iti depasesti niste limite pe care nu putea sa le treci pana acum. Iti vei schimba modul de gandire, vei cunoaste oameni noi si vei reusi sa pui bazele unor proiecte care iti vor aduce succes anul urmator.

Principala regula a acestei luni este sa nu vorbesti pana nu esti sigura de un anumit lucru. S-ar putea sa ajunga multe informatii la urechea ta, asa ca nu ar trebui sa te iei dupa tot ceea ce auzi de la cei din jur. Nu face o gafa bazandu-te pe ceea cred ceilalti pentru ca vei avea mult de pierdut.


Scorpion

Pasiunea ta este atat de intensa uneori, incat te poate speria si pe tine. La final de an iti va fi greu sa o tii sub control, mai ales ca iti vine sa iti strigi la fiecare pas tot ceea ce simti. Aceasta senzatie intensa se manifesta mai mult pe plan sentimental si mai putin in celelalte sectoare ale vietii.

Ai grija pentru ca te agati de o persoana de sex opus care nu are intentii serioase cu tine, asa ca ar fi pacat sa te implici in ceva ce nu are viitor. Desi vei avea parte de dezamagiri pe plan sentimental, nu iti vei pierde speranta. In ultimele zile ale anului te vei afla intr-o dispozitie romantica de zile mari. Ultimele clipe ale anului nu te vor prinde singura.

Horoscopul lunii decembrie 2017 aduce multe provocari pe plan profesional, unde vei face cateva schimbari interesante. Poate ca nu vei fi foarte incantata de acestea la inceput, insa se vor dovedi benefice pentru viitorul tau. Pe plan financiar, vei avea sanse de castig in aceasta perioada, dar nu vei reusi sa faci prea multe economii pentru ca esti pusa pe cheltuieli.


Sagetator

Multi oameni vor fi uimiti de diplomatia de care vei da dovada in aceasta luna a anului, avand in vedere ca pana acum ii taxai pe toti cei care greseau. Nu iti va fi usor sa renunti la aceasta atitudine, dar vei face tot ce iti sta in putinta, in special daca ai indepartat multe persoane de tine in aceasta perioada.

Obtinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala va fi o adevarata provocare la final de an. Trebuie sa duci multe proiecte la sfarsit, iar nivelul tau de energie nu pare sa mai faca fata pentru tot ceea ce a ramas de facut.

Spre finalul lunii vei reusi sa iti rotunjesti veniturile, asa ca trebuie sa fii cu ochii in patru ca sa prinzi orice oportunitate iti presara astrele in cale. Nu pleca urechea la orice barfa pe care o auzi pentru ca nu toata lumea din jurul tau este bine intentionata.


Capricorn

Ambitia ta cunoaste un nou nivel in decembrie 2017. Motiv pentru care vei avea parte atat de reusite care te vor implini, cat si de dezamagiri provocare de asteptarile tale prea inalte. In acest caz este important sa nu lasi frustrarile sa puna stapanire pe tine.

Viata ta sociala va fi mai bogata in aceasta luna, motiv pentru care vei intra in mai multe conflicte. Diferentele de opinie vor starni multe neintelegeri, mai ales ca nu esti dispusa sa lasi deloc de la tine.

Ai grija la o persoana de sex opus din trecutul tau. Daca te-a ranit atunci, o va face si acum, asa ca nu ar trebui sa te mai implici in aceasta relatie. Cel mai bine este sa mentii distanta pentru a-ti proteja inima.


Varsator

In luna decembrie vor avea loc niste schimbari care iti vor schimba perceptia asupra vietii. Viata ta sociala va fi mai bogata decat pana acum, asa ca iti vei face prieteni noi si se vor deschide in fata ta oportunitati profesionale.

Esti mai determinata ca oricand sa te dezvolti pe plan profesional si sa faci economii considerabile pentru viitorul apropiat. Din fericire, astrele te vor sustine in aceste demersuri, asa ca nu va trebui sa depui prea mult efort.

Pe plan sentimental, nativii singuri sunt tentati sa inceapa o legatura deschisa, una care va fi plina de pasiune. Lucrurile se anunta frumoase atata timp cat nu sunt investite si sentimente. Asadar, daca te afli printre acesti reprezentanti ai zodiei, nu te implica si vei reusi sa eviti dezamagirile amoroase.


Pesti

Horoscopul lunii decembrie 2017 anunta tensiuni, mai ales daca este implicata o nemultumire pe plan sentimental. O dezamagire pe care ai avut-o recent te va afecta toata luna, asa ca vei tinde sa faci greseli pe care cu greu le vei mai repara dupa aceea. Ai grija ca aceasta stare sa nu te afecteze si la locul de munca, unde vei avea nevoie de multa concentrare in urmatoarea perioada.

Spre finalul lunii esti pusa pe distractie. Realizezi ca nu te-ai bucurat prea mult de viata in ultima perioada, asa ca profiti de fiecare invitatie pe care o primesti. Le vei accepta chiar si pe cele care nu te vor incanta prea mult la inceput.

Intri intr-un cerc nou de oameni, asa ca prinzi curaj sa incerci multe lucruri diferite. Chiar daca nu sunt lucrurile asa cum iti doresti, vei incheia anul cu ganduri pozitive.


Ce parere ai despre ce iti aduce horoscopul lunii decembrie 2017?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.57 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0