Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai puternice zodii de femei: nimic nu le sta in cale!

de Viorica Ghinea la 2020-03-20
Cele mai puternice zodii de femei: nimic nu le sta in cale!
Nu ai cum sa nu le admiri pe acele reprezentante ale sexului frumos care trec peste orice provocare a vietii. Ele stiu cum sa faca fata necazurilor, nu se lasa doborate de nimeni si de nimic. Daca te intrebi cum reusesc sa faca toate aceste lucruri incredibile, afla ca semnul zodiacal in care s-au nascut le influenteaza in viata de zi cu zi. Iata care sunt cele mai puternice femei din horoscop!


Cele mai puternice femei din horoscop



Berbec

Pasionala nativa a zodiei Berbec este obisnuita cu greutatile vietii. Destinul i-a presarat multe provocari in cale, astfel ca s-a obisnuit cu timpul cu necazurile si cu dezamagirile. De aceea nu se mai pierde cu firea la primul test, ci stie din experienta cum sa ii faca fata. Poate ca pare o fire dura si rece la prima vedere, dar cei care o cunosc stiu ca este o persoana buna la suflet. Ii trateaza cu venin doar pe oamenii care merita sa primeasca o lectie de viata, una pe care sa nu o poata uita prea curand.

Leu

Alta nativa a zodiacului care sta dreapta in fata greutatilor vietii este cea nascuta in zodia  Leu. Abilitatile acesteia de lider o ajuta sa se remarce cu usurinta, iar mintea ascutita o ajuta sa gaseasca rezolvari acolo unde altii nu vad nicio solutie. Nu degeaba aceasta se numara si printre cele mai inteligente zodii. Dificultatile nu reprezinta pentru ea ceva care sa o sperie, ci o provocare pe care o accepta cu entuziasm.  Atunci cand cei dragi au o problema, le sare in ajutor cu drag dand dovada de generozitate.

Scorpion

Zodia Scorpion este cunoscuta drept “pasarea Phoenix” a horoscopului, ceea ce inseamna ca se ridica din propria cenusa. Oricat de mari ar fi necazurile prin care trece, nativa acestui semn tot reuseste sa mearga cu capul sus. Poate ca prima lovitura o doboara la pamant si ii ofera impresia ca nu se va mai ridica de acolo prea curand, dar in ziua urmatoare gaseste puterea necesara de a merge mai departe. Nu are nevoie de pastile antidepresive pentru ca sufletul ei are antidotul pentru orice necaz. Reprezentanta zodiei reuseste sa vada dincolo de toate greutatile, iar pe cei care ii gresesc ii sterge din inima fara sa stea prea mult pe ganduri.

Sagetator

Si in zodia Sagetator se nasc femei puternice, independente si curajoase. Setea lor de adrenalina le inspira sa se implice in tot felul de actiuni riscante. Dar acestea nu se sperie  de provocari, ci le accepta cu incantare. Daca viata lor ar fi lipsita de probleme, cu siguranta li s-ar parea monotona. Indiferent de cat de grea pare o cale, tot o vor urma daca stiu ca, la finalul acesteia, se afla tot ceea ce isi doresc. Nativele nu se tem sa lupte pentru ceea ce vor de la viata. In plus, ii incurajeaza si pe cei din jur sa faca acelasi lucru folosind cele mai bune motivatii.

Capricorn

Ultima, dar nu cea din urma de pe lista femeilor putenice, este nativa nascuta in semnul astrologic al Capricornului. Determinarea de care da dovada alunga orice problema din calea ei. Nimic nu ii poate sta in cale atunci cand I se pune in minte, mai ales daca este vorba despre domeniul profesional. Cariera joaca un rol important pentru aceasta reprezentanta, astfel ca este dispusa sa infrunte orice balaur ii iese in cale.

Tu ce parere ai? Chiar sunt acestea cele mai puternice femei din zodiac?


Foto:pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.48 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0