Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 idei romantice pentru vara asta

9 idei romantice pentru vara asta
Nu trebuie sa ne aratam romantismul numai la aniversari sau sarbatori speciale gen Valentine’s Day ori cand simti ca relatia nu merge tocmai bine. Hai sa ne aratam mai des iubirea, fara un motiv anume, fara sa asteptam ceva in schimb si astfel vom zambi mai mult si ne vom simti mult mai implinite. Iata cateva idei romantice pe care le poti aplica in aceasta vara, alaturi de iubitul tau...


Daca iti place sa petreci mult timp in aer liber sau, din contra, preferi sa stai mai mult in casa, magforwomen.com vine cu cateva idei care pot fi adaptate oricarui cuplu. Ia-ti iubitul de brat, petreceti cat mai mult timp impreuna si fie ca asta sa fie vara cea mai romantica din viata voastra.

1. O excursie plina de aventura
Ii place balaceala sau iubeste padurea si muntele? In functie de preferintele lui, planifica o excursie de o zi intr-un parc acvatic sau in parcul de aventuri din padure (cel de langa Brasov, de exemplu).

2. Fa-i o cinste... speciala
Ii place inghetata, pestele, preparatele culinare specifice unei anumite tari sau... berea? Fa-i cinste cu cea mai mare varietate de inghetata pe care a mancat-o vreodata (20-30 de cupe din diferite arome), rezerva o cina romantica la un restaurant cu specific oriental sau orice altceva prefera sau... cumpara-i tipuri/marci de bere pe care nu a mai gustat-o niciodata.

3. Picnic
In functie de buget, picnicul poate fi intr-un parc mare si mai linist, la o padure din jurul orasului (transportul poate costa intre 9-20 de lei), la mare sau la munte (o excursie de o zi este destul de costisitoate, dar veti avea amintiri superbe). Alegeti numai un loc umbrit, pentru a fi feriti de soare si, daca picnicul se sfarseste seara, nu uitati de sprayul impotriva tantarilor.

4. Rezerva o camera la hotel
Se stie deja ca, pentru a invinge rutina, partenerii unui cuplu vechi trebuie sa se poarte ca la inceput, cand nu locuiau impreuna si faceau orice ca sa impresioneze. Rezerva o camera de hotel si petreceti acolo momente pline de libertate, fara teama ca o sa deranjati pe cineva sau ca o sa bata in teava vecina de deasupra. Citeste si cateva idei pentru o seara romantica si de neuitat in doi.

5. In parc sau la muzeu
Petreceti o zi deosebita de vara plimbandu-va printr-un parc in care nu ati mai fost niciodata sau in unul pe care il cunoasteti si are o semnificatie speciala pentru voi. Mergeti in vizita la un muzeu. Poate nu sunt idei foarte romantice, insa veti petrece timp impreuna, in locuri noi.

6. La steaua...
Nu, nu e vorba de colinde, ci de admirarea cerului, cu zecile de stele care mai pot fi inca vazute pe cerul de noapte al orasului - asta este, de departe, una din cele mai romantice idei. Poluarea si luminile orasului fac din ce in ce mai dificila admirarea stelelor, insa atat cat se mai vede, merita - mai ales vara, in luna august, cand isi face aparitia curentul Perseidelor (roi de meteori care pot fi vazuti anual in Romania).

7. Noaptea filmului
Nu e neaparat nevoie sa fie noaptea filmului romantic - probabil el nu gusta prea mult acest gen. Cadeti la invoiala sa aveti cateva zile din luna in care stati si va uitati la filme; alegeti comedii, filme de aventuri sau istorice, ori orice alt gen vreti.

8. Faceti sport impreuna
Fie ca e vorba de mers cu bicicleta sau excursii la munte, alegeti orice activitate care presupune miscarea in aer liber cu iubitul. Poate nu pare sa intre in categoria ideilor romantice, insa veti petrece mult timp impreuna, iar asta e unul din cele mai importante lucruri pentur un cuplu.

9. Cumparati "amintiri"
Cand mergeti in vacanta de vara, nu uitati sa cumparati tot felul de amintiri; de la magneti de frigider, statuete, accesorii sau obiecte specifice locului, acestea sunt lucruri care va vor aminti in timp de concediul romantic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romantic

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romantice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0