O atentie deosebita trebuie sa acordam branzeturilor, untului, iaurturilor si ciocolatei, care trebuie asezate pe raftul de sus al frigiderului, unde temperatura are cele mai mici variatii.
Mancarea gatita este indicata sa o depozitati in caserole de plastic, cu capac, si sa o asezati pe rafturile din mijlocul frigiderului, unde temperatura este medie.
In acelasi timp, cutia cu lapte, cofragul cu oua, mezelurile sau carnea cruda, trebuie sa stea pe raftul de jos, unde temperatura este cea mai scazuta.
Legumele si fructele este indicat sa le tinem separat de restul alimentelor, respectiv in sertarele de jos, deoarece emit etilena, care accelereaza degradarea alimentelor din jur.
Temperatura este mai ridicata pe usa frigiderului, unde este recomandat sa asezam sosurile, mustar, maioneza, muraturi sau bauturi carbogazoase.
Atentie si la spatiul de deasupra frigiderului! Nu este indicat sa tineti alimente pe frigider, deoarece caldura emanata va duce la alterarea lor rapida.
Temperatura optima pentru frigider este de 4 grade Celsius, in timp ce in cazul congelatorului, aceasta poate fi reglata la - 17 grade.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!