O atentie deosebita trebuie sa acordam branzeturilor, untului, iaurturilor si ciocolatei, care trebuie asezate pe raftul de sus al frigiderului, unde temperatura are cele mai mici variatii.
Mancarea gatita este indicata sa o depozitati in caserole de plastic, cu capac, si sa o asezati pe rafturile din mijlocul frigiderului, unde temperatura este medie.
In acelasi timp, cutia cu lapte, cofragul cu oua, mezelurile sau carnea cruda, trebuie sa stea pe raftul de jos, unde temperatura este cea mai scazuta.
Legumele si fructele este indicat sa le tinem separat de restul alimentelor, respectiv in sertarele de jos, deoarece emit etilena, care accelereaza degradarea alimentelor din jur.
Temperatura este mai ridicata pe usa frigiderului, unde este recomandat sa asezam sosurile, mustar, maioneza, muraturi sau bauturi carbogazoase.
Atentie si la spatiul de deasupra frigiderului! Nu este indicat sa tineti alimente pe frigider, deoarece caldura emanata va duce la alterarea lor rapida.
Temperatura optima pentru frigider este de 4 grade Celsius, in timp ce in cazul congelatorului, aceasta poate fi reglata la - 17 grade.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
