2 linguri unt (la temperatura camerei)
1 cana zahar
2 oua
2-3 banane pasate
2 cani faina
1 lingurita praf de copt
un varf de lingurita de sare
1/2 lingurita cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
nuci si stafide
Preparare:
Toate ingredintele, mai ales untul, trebuie sa fie la temperatura camerei. Stafidele se pun intr-un castron cu apa si cateva picaturi de esenta de rom, cat sa le acopere, pentru a se umfla. Untul, zaharul si ouale se bat pana devin o crema. Bananele se piseaza cu furculita, dupa care se incorporeaza in crema de unt. Separat, amestecati faina, praful de copt, sarea, scortisoara si cuisoarele si adaugati treptat, cu lingura, in compozitia cremoasa, pentru a se amesteca bine. La final, adaugati nucile pisate si stafidele muiate in rom.
Aluatul se baga la frigider pentru o ora, dupa care se aseaza cu lingurita in tava unsa cu unt sau dublata cu hartie de copt (preferabil). Se lasa la cuptorul incalzit in prealabil, pana cand devin aurii pe margine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
