2 linguri unt (la temperatura camerei)
1 cana zahar
2 oua
2-3 banane pasate
2 cani faina
1 lingurita praf de copt
un varf de lingurita de sare
1/2 lingurita cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
nuci si stafide
Preparare:
Toate ingredintele, mai ales untul, trebuie sa fie la temperatura camerei. Stafidele se pun intr-un castron cu apa si cateva picaturi de esenta de rom, cat sa le acopere, pentru a se umfla. Untul, zaharul si ouale se bat pana devin o crema. Bananele se piseaza cu furculita, dupa care se incorporeaza in crema de unt. Separat, amestecati faina, praful de copt, sarea, scortisoara si cuisoarele si adaugati treptat, cu lingura, in compozitia cremoasa, pentru a se amesteca bine. La final, adaugati nucile pisate si stafidele muiate in rom.
Aluatul se baga la frigider pentru o ora, dupa care se aseaza cu lingurita in tava unsa cu unt sau dublata cu hartie de copt (preferabil). Se lasa la cuptorul incalzit in prealabil, pana cand devin aurii pe margine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!