2 linguri unt (la temperatura camerei)
1 cana zahar
2 oua
2-3 banane pasate
2 cani faina
1 lingurita praf de copt
un varf de lingurita de sare
1/2 lingurita cuisoare
1/2 lingurita scortisoara
nuci si stafide
Preparare:
Toate ingredintele, mai ales untul, trebuie sa fie la temperatura camerei. Stafidele se pun intr-un castron cu apa si cateva picaturi de esenta de rom, cat sa le acopere, pentru a se umfla. Untul, zaharul si ouale se bat pana devin o crema. Bananele se piseaza cu furculita, dupa care se incorporeaza in crema de unt. Separat, amestecati faina, praful de copt, sarea, scortisoara si cuisoarele si adaugati treptat, cu lingura, in compozitia cremoasa, pentru a se amesteca bine. La final, adaugati nucile pisate si stafidele muiate in rom.
Aluatul se baga la frigider pentru o ora, dupa care se aseaza cu lingurita in tava unsa cu unt sau dublata cu hartie de copt (preferabil). Se lasa la cuptorul incalzit in prealabil, pana cand devin aurii pe margine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
