Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbraca-te bine la orice varsta: Modul corect prin care sa incalci regulile

Imbraca-te bine la orice varsta: Modul corect prin care sa incalci regulile
Crezi ca esti prea batrana sa mai porti fusta mini? Esti prea tanara sa-ti stea bine cu parul grizonat? Mai gandeste-te si nu te teme ca cei din jur te vor condamna. Da, frumusetea si tineretea sunt o stare de spirit, dar asta nu inseamna ca, odata cu trecerea anilor, trebuie sa te imbraci numai in nuante de maro si gri.


Fuste mini la 50 de ani
Aceste fuste te fac sa te simti sexi. Mai ales daca ai picioare grozave cu care sa le asortezi. Pune-ti un top simplu, o jacheta cu nasturi si sandale sau pantofi cu bretele si un pic de toc, pentru a evita un look prea adolescentin.
Par grizonat la 30 de ani
Exista si cazuri de doamne care albesc foarte devreme. De aici apare o sursa permanenta de frustrari, goana dupa vopseaua de par perfecta care sa acopere toate firele albe si teama de sfarsitul de luna cand radacinile incep sa se vada. Ce poti face? Sa te joci cu contrastul dintre par si culorile vibrante ale vestimentatiei. Parul este un accesoriu statement, asa ca mentine bijuteriile la minimum. Pielea stralucitoare este obligatorie. Puncteaza tinereste cu decolteuri adanci, rochii mulate sau taieturi indraznete ale fustei.
De moda veche la 20 de ani
Pentru a obtine aerul retro perfect, incepe cu doze mici. Pune niste bijuterii ample cand te imbraci cu blugi si tricou. Gradual, odata ce te obisnuiesti cu stilul, adauga si alte elemente: o esarfa, o palarie sau o fusta. Fii atenta la materiale, caci, in anii ’20 hainele erau confectionate din matase usoara si se mentineau mai multa vreme. Abia in ultimii ani s-au introdus fibre sintetice.
Cu bratele goale la 60 de ani
Schimba-ti stilul de viata si incorporeaza sportul in rutina zilnica si obtine forma corpului pe care ti-o doresti. Imbraca-te cu eleganta si bun simt. Nu te simti deprimata doar pentru ca ai 60 de ani. A fi sexi nu are varsta.
Par lung la 60 de ani
Se spune in general ca parul lung imbatraneste. Dar asorteaza parul unduitor cu rochii vaporoase, caci nu poti da gres cand iesi in lume cu adevaratul tau sine. Mentine-ti parul intr-o forma excelenta. Usuca-ti numai radacinile cu feonul, pentru efectul de uau. Taie-ti regulat varfurile.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0