Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opt lucruri pe care le inteleg doar femeile plinute

de Viorica Ghinea la 2017-06-27
Opt lucruri pe care le inteleg doar femeile plinute
Cel mai dificil lucru caruia femeile plinute trebuie sa ii faca fata nu are legatura cu numarul lor de kilograme, ci cu atitudinea celor din jur. Multe dintre zilele lor sunt date peste cap doar pentru ca aud o parere critica ori un sfat de viata care nu isi are rostul. Daca te numeri si tu printre fetele cu forme mai generoase, cu siguranta intelegi lucrurile de mai jos si ai trecut cel putin o data prin astfel de situatii.


Doar femeile plinute…


1. … inteleg cum se simte cineva care este judecat pentru ca mananca prea mult.

O femeie plinuta nu se poate bucura in totalitate de preparatele culinare aflate in fata ei, cel putin nu cand sunt in preajma persoane care o privesc intr-un mod critic. Nici nu este nevoie sa spuna ce gandesc, pentru ca este evident ca le trece prin minte ca ea mananca mult.

2. … sunt sfatuite sa slabeasca pentru a-si gasi un iubit.

Numarul de kilograme nu are legatura cu dragostea adevarata, insa putini oameni inteleg acest lucru. In opinia unora, doar daca slabesti te va place o persoana de sex opus si doar atunci cei putea sa incepi o relatie de cuplu in sfarsit.

3. … primesc constant sfaturi de la medici.

Nici nu ai intrat bine intr-un cabinet medical ca deja esti atentionata in privinta greutatii tale. Ti se pun dintr-odata o multime de afectiuni in fata, ca si cum le-ai dezvolta in momentul respectiv. Degeaba te chinui sa le explici ca te simti foarte bine si ca ai intalnit si oameni slabi care sufereau de anumite boli.

4. … primesc multe incurajari cand se apuca de sport.

Nu ai mai primit atatea incurajari de cand ai fost in scoala generala. Pentru inceput, reusesti sa faci doar doua flotari, trei abdomene si patru fandari, dar toata lumea din jur iti face complimente. Nu esti nici in varsta, nici bolnava, ci doar ai nevoie de acomodare pentru a-ti creste rezistenta.

5. … sunt privite urat in mijloacele de transport in comun.

Femeile plinute nu au deloc parte de priviri admirative in mijloacele de transport in comun, cu atat mai mult daca acestea sunt aglomerate. Vor sa stea jos? Nici n-ar trebui sa se gandeasca la acest lucru pentru ca vor fi acuzate ca ocupa doua scaune desi au platit doar un bilet.

6. … au parte de prieteni care le menajeaza.

Femeile cu forme pline stiu ca au o problema cu numarul de kilograme, asa ca ar prefera ca prietenii sa nu le mai minta cu zambetul pe buze. Sinceritatea este mai buna decat orice si cu siguranta cantareste mai mult in balanta prieteniei adevarate.

7. … isi gasesc cu greu o marime potrivita la haine.

Daca unele reprezentante ale sexului frumos se vaieta ca nu se aranjeaza perfect o rochie ori o bluza pe ele, cele plinute sunt multumite daca macar gasesc ceva de imbracat. Este lesne de inteles ca astfel de subiecte de discutie nici macar nu isi au rostul in preajma unei fete cu forme voluptoase.

8. … sunt considerate incompentente.

Doar pentru ca o femeie are cateva kilograme in plus si se misca mai lent, nu inseamna ca este incompetenta. Poate ca activitatile respective vor fi mult mai bine indeplinite decat daca ar fi facute in graba.

Ai trecut si tu prin astfel de experiente?


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kilograme in plus

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste sanatos

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0