Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ingrijeste-ti pielea cu ulei

Ingrijeste-ti pielea cu ulei
Uleiul inca sufera de pe urma reputatie proaste create acum ceva ani. Nimeni nu mai vroia sa manance grasimi si nimeni nu vroia sa-si puna ulei pe fata. Uleiul te face grasa, uleiul iti da cosuri. Cu exceptia faptului ca... nu face nimic din astea.


In noua era caracterizata prin dorinta de a trai cat mai sanatos, s-a aflat ca, de fapt, unele uleiuri sunt benefice pentru sanatate. Si unii dermatologi recomanda anumite tipuri de ulei pentru a preveni acneea!
Iti recomandam acum cateva utilizari ale uleiurilor sanatoase. Partea buna este ca, cel mai probabil, le aveti deja in bucatarie.
1. Masajul de dupa dus.
Daca ai acnee, uleiul de masline extravirgin iti poate genera o eruptie, asa ca inlocuieste-l cu ulei din seminte de struguri sau cu ulei de floarea soarelui. Cand esti sub dus, fa-ti un scrub temeinic la pielii, fie cu burete loofa, fie cu o manusa de masaj. Apoi usuca-te cu un prosop si maseaza-ti intreg trupul cu ilei. Nu ai nevoie decat de o lingura, cel mult doua de ulei.
2. Demachiantul cu ulei.
Pare ciudat sa cureti fata cu chestia pe care incerci sa o indepartezi, dar functioneaza. Cum? Prin dizolvare, adica uleiul bun il dizolva pe cel rau si iti permite sa indepartezi mizeria daca il aplici pe p carpa umeda si calda. Exista si o teorie care spune ca daca pui un strat de ulei pe piele o impiedici pe aceasta sa-si produca propriul ulei, deci adio cosuri. Secretul este sa folosesti tipul de ulei care se potriveste tenului tau si nu te spala NICIODATA pe fata cu ulei de masline sau de nuca de cocos. Uleiurile recomandate sunt celd e seminte de struguri, de floarea soarelui, de sofranas sau de sambure de caisa.
3. Deodorantul din ulei de nuca de cocos.
Poti sa amesteci bicarbonat de sodiu si ulei de nuca de cocos si sa le pui intr-un recipient pentru a-ti aplica amestecul la subsuoara. Uleiul de nuca de cocos are proprietati antimicrobiene, iar bicarbonatul de sodiu (care poate fi folosit si singur) neutralizeaza mirosul. 
4. Solutie naturala impotriva parului rebel.
Spala-te pe par si tamponeaza-l apoi usor. Nu te freca cu prosopul, caci risti sa-ti rupi firele de par. Pune o cantitate mica de ulei (de masline, de seminte de struguri, de sofranas sau de floarea soarelui) in palme (mai putin de o lingurita) si aplica de la radacini inspre varfuri.
5. Manaca-l.
Cand vine vorba despre frumusete, ceea ce pui pe corp este aproape mai putin important decat ceea ce pui in corp. Cel mai bun dar pe care i-l poti face pielii tale este sa mananci mancaruri integrale, neprocesate, bogate in fibre. Este crucial sa consumi uleiuri sanatoase, mai ales uleiul virgin de nuca de cocos. Acesta face magii la nivelul pielii si al sistemului digestiv. Poti sa pui o lingurita in sucul de legume pe care-l consumi zilnic.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0