Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ingrijirea naturala a tenului. Solutii simple

de Sunt Fericita la 2020-08-04
Ingrijirea naturala a tenului. Solutii simple
Nu e greu sa ai grija de tenul tau! Trebuie doar sa stii cum! Iata cateva trucuri pe care le poti pune in practica pentru a evita cremele scumpe si tratamentele costisitoare.


Cea mai buna alegere pe care o poti face pentru tenul tau este desigur reprezentata de alimentele organice, intrucat acestea conlucreaza cel mai bine si cel mai eficient cu nevoile organismului dumnevoastra, actionand direct la tinta, fara a va crea alte probleme inutile.

Daca va doriti un ten frumos si sanatos, atunci puteti alege sa folositi uleiul de lavanda pentru inceput, intrucat calmeaza iritatiile care ar putea aparea la nivelul fetei. Il veti gasi in toate cremele pentru fete, insa veti putea sa-l folositi pentru dumneavoastra direct, evitand alte costuri suplimentare.

Fructele de acai sunt considerate in momentul de fata cea mai revolutionara metodain domeniul cosmetic. Au proprietati puternic anti-oxidante si este demonstrat stiintific ca lucreaza pentru incetinirea procesului de imbatranire. Fitosterolii care pot fi gasiti in fructele de acai au un rol foarte important in mentinerea sanatatii pielii si a elasticitatii acesteia, evitand cu succes aparitia ridurilor. Ce e mai si important la aceste fructe, este reprezentat de faptul ca puteti sa va realizati o masca foarte usor pentru a va proteja de efectele negative ale expunerii la soare pe o perioada indelungata. Veti fi astfel si protejata de soare, dar intr-acelasi timp veti avea partea si de un puternic revitalizant pentru piele.

Un alt aliat al dumneavoastra pentru obtinerea tenului dorit este reprezentat de uleiul de portocale, care este extrem de bogat in vitamina C. Acesta ajuta si la stimularea de vitamina C, mentinand tenul stralucitor si protejeaza tenul de efectele nocive ale radicalilor liberi, ce pot lasa urme nefaste asupra tenului. 

Somnul si hidratarea sunt de asemenea esentiale!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire ten

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0