- Noteaza-ti toate produsele de care ai nevoie, in ordinea in care le intalnesti in supermarket sau in drumul tau prin oras. Eviti astfel drumurile inutile si economisesti timp.
- Da-i copilului sa manance si sa bea ceva inca de acasa. Copiii satui sunt mai putin cicalitori. O banana te poate salva de pofta brusca de dulciuri in magazin. In orice caz, ia cu tine cativa biscuiti, un covrig sau un mar, iar in cazul in care cumparaturile dureaza mai mult, ia si o sticla de apa.
- Inainte de a pleca la cumparaturi, trimite copilul la toaleta sau, dupa caz, schimba-i scutecul.
- Indreapta nevoia de actiune a copilului tau inspre exercitii de observatie, pe care le poate indeplini din scaunul caruciorului de cumparaturi. Foloseste-te pentru aceasta de supermarket ca de un imens joc de cautare: "Unde sunt pastele in forma de melci? Vezi morcovii?".
- Cu copiii mai mari te poti juca "Eu-vad-ceva-ce-tunu-vezi" in timp ce astepti la casa.
- Lasa-i si pe copii sa decida, atunci cand trebuie luate hotarari "inofensive": "Luam pere sau banane? Tricoul albastru sau cel rosu?"
- Daca in anotimpul rece copilul tau este foarte agitat in magazin, adeseori motivul este pur si simplu ca transpira. De aceea, elibereaza-l imediat ce ai intrat in magazin de lucrurile calduroase precum caciula si sal si descheie-l la haina.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
