Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lista castigatorilor MTV Europe Music Awards 2013

Lista castigatorilor MTV Europe Music Awards 2013
Anul acesta, marele castigator al premiilor MTV Europe Music Awards este Eminem. Editia de anul acesta a avut loc duminica seara la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda, rapperul american fiind recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar si cu Global Icon Award.


Editia de anul acesta a galei MTV Europe Music Awards a avut loc duminica seara la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda. MTV Romania a transmis live, de la ora 22:00, cele mai importante premii muzicale, al caror MC a fost Redfoo de la LMFAO.
Fanii din toata lumea au votat pentru favoritii lor, premiile MTV inregistrand un numar record de voturi - 292 de milioane.
Rapperul american Eminem a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar si cu Global Icon Award. Eminem este unul dintre cei mai bine vanduti artisti din industria muzicala. Albumul "The Marshall Mathers LP 2" a fost lansat in urma cu putin timp, dar a reusit sa doboare deja recordul de vanzari. In plus, Eminem a castigat cele mai multe premii MTV EMA, acumuland de-a lungul timpului un total de 12 trofee.
Katy Perry a castigat premiul pentru cea mai buna cantareata (Best Female), in timp ce Justin Bieber a castigat premiul pentru cel mai bun cantaret (Best Male).
Premiul categoriei "cel mai bun videoclip” (Best Video) a fost castigat de Miley Cyrus cu “Wreckling Ball”, iar Bruno Mars a primit premiul categoriei “cel mai bun cantec” (Best Song) cu “Locked Out Of Heaven”.
Formatia One Direction a castigat pentru prima data Best Pop EMA, in timp ce Chris Lee, din China, a obtinut trofeul categoriei Best Worldwide Act.
Show-ul a debutat cu Miley Cyrus, care a cantat "We Can’t Stop". Katy Perry a interpretat in premiera single-ul "Unconditionally", extras de pe cel mai nou album al sau, "Prism", intr-o maniera unica, iar Bruno Mars a cucerit spectatorii EMA cu o reprezentatie speciala a piesei "Gorilla".
De la premiile MTVA nu au lipsit nici Robin Thicke, The Killers, Kings of Leon, Thirty Seconds To Mars, Jared Leto, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Rita Ora, Carice van Houten si Colton Haynes.
Organizatorii au anuntat ca urmatoarea editie a premilor MTV EMA va avea loc in orasul scotian Glasgow in 2014.
Lista castigatorilor MTV EMA 2013:
Best Song: Bruno Mars – "Locked Out Of Heaven"
Best Video: Miley Cyrus – "Wrecking Ball"
Best New: Macklemore & Ryan Lewis
Best Female: Katy Perry
Best Male: Justin Bieber
Best Pop: One Direction
Best Live: Beyoncé
Best hip-hop: Eminem
Best rock: Green Day
Best electronic: Avicii
Best alternative: Thirty Seconds To Mars
Best look: Harry Styles
Biggest Fans: Tokio Hotel
Best World Stage: Linkin Park – Mexico 2012
Best Push: Austin Mahone – April 2013
Best Worldwide Act: Chris Lee (Mainland China/Hong Kong/Southeast Asia/Taiwan)
Global Icon: Eminem

Sursa articol: mtv.ro
Sursa foto: freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0