Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masti exfoliante pentru ten sanatos si radiant!

de Sunt Fericita la 2016-03-21
Masti exfoliante pentru ten sanatos si radiant!
Nu exista piele sanatoasa si radianta fara putina munca din partea noastra. Asa cum bine stim, pielea frumoasa se tine cu eforturi consistente.


In materialul de astazi va prezentam cateva metode prin care va puteti exfolia tenul fara sa recurgeti la produse din comert, care pot avea si ingrediente care nu sunt 100% naturale.

Iata cateva exemple de modalitati de exfoliere naturala, prin masti realizate acasa, din ingrediente pe care sigur le aveti la indemana:

- masca de ulei de masline si zat de cafea. Puteti folosi cafea macinata fin si 2 linguri de ulei de masline. Amestecati bine si apoi exfoliati tenul prin miscari blande.

- masca de ulei de cocos si malai grisat. Folositi malai mai fin pentru o exfoliere blanda. Amestecati uleiul de cocos usor incalzit cu 2 lingurite de malai fin si aplicati pe ten masand usor.

Nu exfoliati tenul care prezinta urme de iritatie, acnee sau alte probleme dermatologice. Exfloierea este permisa pentru un ten sanatos, fara iritatie. Nu exfoliati dur, apasand tare pentru ca se vor vedea urmele pe ten.

Nu uitati faptul ca exfolierea trebuie sa fie intotdeauna blanda, efectuata in mod constant, cu efecte benefice in timp. Nu este de ajuns sa va exfoliati o data pe an pentru o piele lipsita de impuritati. Este nevoie de minim o exfoliere pe luna.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exfoliere

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0