Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri de frumusete pe care sa le urmezi vara asta

de Camelia Diaconu la 2018-08-08
Trucuri de frumusete pe care sa le urmezi vara asta
Chiar daca ne place sa ne expunem la soare si sa ne bucuram de bronzul auriu de pe piele, caldura care se resimte poate fi daunatoare pentru organism, afectand in mod direct calitatea pielii. Pentru ca vara trebuie sa iti ingrijesti pielea mai mult ca oricand, iata ce trucuri de frumusete iti recomandam. Sunt simplu de urmat, insa au efecte vizibile imediat.


Cum sa iti ingrijesti pielea si organismul in zilele caniculare de vara
 

Vara stai la plaja ore in sir si, chiar daca folosesti crema de protectie solara, organismul este slabit, iar pielea sufera mici modificari. Pentru a te pastra mereu in forma, uite ce trebuie sa faci:
 
Hidrateaza-te. Este important in fiecare zi sa bei cat mai multe lichide. Caldura duce la deshidratarea organismului, dar si a pielii, din acest motiv se usuca si atat de repede. Incearca sa consumi cat mai multe lichide, care sa includa apa plata, ceaiuri cu gheata, dar si fructe ce au in compozitie o cantitate mare de apa precum pepenele rosu sau strugurii.
 
Exfoliaza-ti pielea. Exfolierea este cel mai important pas peste care nu trebuie sa treci. Are rolul de a indeparta celulele moarte de la nivelul pielii, lasand o piele mult mai catifelata. De asemenea, porii vor fi cu mult mai curati, iar machiajul va rezista mult mai bine pe ten. Nu este nevoie sa iti exfoliezi zilnic pielea, ci in functie de sensibilitatea tenului o poti face o data la doua saptamani sau chiar o data pe luna. 
 
Nu uita de crema de protectie. Stim deja faptul ca o crema cu factor de protectie este recomandata zilnic, indiferent de anotimp, insa vara este cu atat mai mult nevoie de ea. Piela este cel mai bine protejata in momentul in care este aplicata crema cu factor de protectie deoarece razele UV nu iti vor mai ataca substratul. 
 
Foloseste produse ce au in compozitie aloe vera. Este produsul care iti protejeaza cel mai bine pielea si o racoreste dupa ce a stat o zi intreaga expusa la soare. Cremele care au in compozitie aloe vera sunt capabile sa hidrateze si sa hraneasca in profunzime pielea. Mai mult de atat, pentru a te bucura din plin de proprietatile plantei, poti extrage aloe vera direct din frunzele plantei si o poti aplica pe fata. 
 
Foloseste produse care nu iti blocheaza porii. Fiind mult prea cald afara, daca vei alege sa folosesti produse care iti blocheaza porii si nu iti lasa tenul sa respire nu vei face altceva decat sa accelerezi aparitia acneei si a inflamatiilor la nivelul pielii. Vara transpiri mult, mai ales in momentul in care e expui la soare, asa ca lasa-ti pielea sa respire si renunta la uleiurile care iti afecteaza calitatea pielii. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0