Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modele de inele in tendinte in 2022. Ce sa alegi in functie de tinuta si de stilul tau

de Sunt Fericita la 2022-05-10
Modele de inele in tendinte in 2022. Ce sa alegi in functie de tinuta si de stilul tau
Inelele sunt unele dintre cele mai populare bijuterii si sunt purtate de catre femeile si barbatii de pretutindeni, inca din cele mai vechi timpuri. In zilele noastre, exista numeroase modele de inele, realizate din diferite materiale, pe care le poti achizitiona in functie de forma, dimensiunea sau culoarea preferata. Vrei sa afli ce inele sunt in tendinte in 2022 si cum le poti alege tinand cont de tinuta si de stilul care te reprezinta? Gasesti inspiratie in randurile de mai jos!


Inele pentru tinute office
 
Lucrezi intr-un mediu business si trebuie sa ajungi zilnic la birou? In acest caz, ai nevoie nu doar de o tinuta potrivita pentru locul de munca, ci si de accesorii pe masura. Te intrebi care sunt cele mai cautate inele de argint, perfecte pentru 2022?
 
Te poti rezuma la purtarea unui singur inel pe deget sau a verighetei, recomandate pentru un mediu business. Pe degetul inelar, poti adauga si alte inele din argint sau aur, cu model delicat. In schimb, daca iti place sa porti inele pe degetul mic, sunt la moda inelele inguste, cu modele simple, fara pietre pretioase si colorate.
Pentru degetul mijlociu, opteaza pentru inele masive. In 2022, se poarta si inelele personalizate, care adauga tinutei office un plus de farmec. Lucrezi intr-un mediu permisiv? Nu ezita sa porti si inele statement, care te scot in evidenta. Totodata, inelele subtiri sunt ideale pentru degetul aratator, indiferent daca-ti plac modelele simple sau cu diferite forme geometrice.
 
Inele pentru tinute elegante
 
Pentru tinutele elegante, pe care le porti la evenimente speciale, ai ocazia sa renunti la modelele simple si sa le inlocuiesti cu inelele cu pietre pretioase. Poti adauga si mai multe inele pe aceeasi mana, insa asigura-te ca porti modele asemanatoare.
Atunci cand vrei sa iesi in evidenta, pune accent pe inelele din argint sau aur care au pietre pretioase colorate. De exemplu, rubinul, safirul sau smaraldul sunt cateva dintre investitiile care merita, pentru ca te scot din anonimat. Cu toate acestea, daca porti un inel cu pietre pretioase, ar fi bine sa renunti la alte bijuterii voluminoase sau colorate, pentru a nu incarca tinuta. Mai mult, un astfel de inel se poate transmite din generatie in generatie.
 
Inele pentru tinute casual
 
Daca preferi un stil vestimentar casual si obisnuiesti sa te imbraci des in jeansi, tricouri sau tenisi, inelele cu pietre mari si colorate nu sunt chiar recomandate. In 2022, modelele de inele in trend sunt cele simple, cu pietre foarte mici, potrivite cu un stil casual, relaxat.

Incearca sa alegi inelele in armonie cu restul bijuteriilor pe care le porti, fie ca acestea sunt lantisoare sau bratari. Desi vorbim despre un stil lejer, evita sa porti pe aceeasi mana un numar mare de inele, ci limiteaza-te la maximum doua.
 
Inele pentru tinute indraznete
 
Niciunul dintre aceste stiluri vestimentare nu ti se potriveste? Poate iti doresti sa fii pusa in valoare, ai o personalitate puternica si iti plac bijuteriile unice. Daca ai raspuns da, ti se potrivesc tinutele indraznete, alaturi de bijuterii moderne. Investeste in inele cu forme variate, in culori tari. Un singur inel nu este suficient in aceasta situatie, asa ca poti adauga mai multe, cu design indraznet.
In continuare, inelele din argint si aur raman preferatele tuturor, indiferent de gen. Daca ai degetele subtiri, ia in calcul inelele late, care te avantajeaza, sau modele cu piatra mica. 
 
Accesorizarea joaca un rol esential in alcatuirea unei tinute! Alege inelele care-ti sunt pe plac si creeaza un look modern, potrivit pentru 2022
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Cele mai citite articole

Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0