Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te ajuta semintele de floarea-soarelului sa slabesti

de Alina Ilie la 2016-03-16
Cum te ajuta semintele de floarea-soarelului sa slabesti
Semintele de floarea-soarelui nu trebuie sa lipseasca din meniul persoanelor care urmeaza o dieta de slabire deoarece aduc organismului nutrienti importanti.


Daca esti la dieta si vrei sa pierzi rapid kilogramele in plus, bazeaza-te pe semintele de floarea-soarelului. Ofera rapid senzatia de satietate si te ajuta sa pierzi in greutate prin faptul ca limiteaza aportul caloric. Se consuma crude, prin prajire isi pierd o mare parte din proprietatile terapeutice.

Pot asigura succesul curei tale de slabire, datorita cantitatii mari de proteine pe care o contin. Se stie ca proteinele accelereaza metabolismul sa arda grasimile.

In plus, contin potasiu din plin si astfel combat retentia apei in organism.

Potrivit unor studii amanuntite, magneziul previne accidentele vasculare cerebrale si diminueaza riscul de atac de cord.

Semintele de floarea-soarelui sunt bogate in grasimi contin grasimi monosaturate si polinesaturate, denumite si grasimi bune, care cresc colesterolul bun si il micsoreaza pe cel rau.

Potrivit specialistilor, grasimile si uleiurile ar trebui sa constituie cel mai mic procent din aportul alimentar de zi cu zi.

Incluse in dieta zilnica, cresc nivelul energetic al organismului, combat oboseala, stresul, insomnia. Sunt de un real folos in tratarea depresiei sau anxietatii.

Se pot consuma ca atare sau adauga in salate, sosuri sau presarate peste legume fierte. Le poti macina si adauga in iaurt.

De asemenea, se pot adauga in painea pregatita in casa, torturi si prajituri.

O dieta pentru pierderea in greutate ar trebui sa se concentreze pe fructe si legume, urmate de cereale integrale si produse lactate (cu un continut cat mai scazut de grasimi) si peste.

Desi semintele de floarea soarelui au numeroase beneficii pentru sanatate, ele ar trebui consumate cu moderatie deoarece contin destul de multe calorii.

Sursa: livestrong.com
Foto: www.stylecraze.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.86 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre floarea soarelui

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre seminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0