Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O iubire de-o vara

O iubire de-o vara
Cum se face ca vara creeaza conditiile perfecte pentru amorurile trecatoare? Haideti sa trecem impreuna in revista acest fenomen al amorurilor de vacanta, analizand de la cum se intampla, la cum se le ducem mai departe cu noi in anotimpurile mai reci.


Sunt trei factori care fac o iubire de-o vara sa se intample vara, si nu primavara, toamna sau iarna:
1. Eliberarea de reguli. Vara inseamna ca nu mai mergem la scoala, nu ne mai bat parintii la cap sau nu mai mergem la serviciu si uitam de sefi. Ceea ce inseamna ca ne lasam mai usor dusi de val. 
2. Eliberarea de clisee. Suntem departe de grupul nostru obisnuit, asa ca nu mai suntem constransi sa facem ceea ce trebuie. Automat, intram in vorba cu persoane noi, interesante si chiar cu unele cu o aparitie care poate naste controverse.
3. Lumina soarelui. Mai mult soare inseamna mai multa melatonina si serotonina (substante chimice din creier care ne fac fericiti), asa ca nu este deloc surprinzator ca oamenii se distreaza mai mult pe vreme insorita. In plus, caldura face hainele sa zboare, ceea ce faciliteaza flirtul.
Iubirea de-o vara poate fi gasita usor, daca stii unde s-o cauti:
Ia-ti o slujba. O slujba de vara este o ocazie senzationala de a cunoaste oameni noi.
Fa munca de voluntariat. Gaseste ceva ce se potriveste personalitatii tale si vei gasi persoane compatibile tie.
Iesi in oras cu prietenii. E mai usor sa te lasi abordata sau sa abordezi cand ai sprijin moral. Si, chiar daca nu dai de nimeni interesant, tu oricum o sa te distrezi.
Vezi pe cine ai in lista de Facebook. Iubirea de-o vara dorita se poate ascunde chiar printre cunoscuti. 
Nu uita ca farmecul unei iubiri de-o vara in asta sta: e trecatoare. Daca insa vrei sa fie mai mult decat o aventura, iata cateva sugestii:
1. Puneti iubitul in contact cu viata ta "reala" cat mai mult posibil. Prezinta-l familiei si prietenilor.
2. Afla si tu cine este el in viata sa de zi cu zi. Pune intrebari si foloseste-te de orice ocazie pentru a-i cunoaste familia si prietenii.
3. Relatia voastra trebuie sa depaseasca nivelul saruturilor. Daca vrei ca amorul sa devina mai de durata, planul fizic nu e suficient. Discutati, deci, pentru a construi o conexiune emotionala puternica.
4. Faceti multe poze impreuna. La toamna vei avea dovada ca nu ai visat.
5. Spre sfarsitul vacantei, vorbeste cu el despre urmatoarea etapa. Daca sunteti amandoi de acord ca va potriviti, faceti un plan de atac.
6. Chiar daca ramaneti impreuna, fii realista in privinta asteptarilor. Amorul vostru nu va mai fi la fel de nemaipomenit daca nu este poleit de soare. Nu-i nimic. Relatia se maturizeaza.
Daca iubirea de-o vara nu supravietuieste, nu te simti invinsa. Dragostea este cel mai frumos sentiment si e mai bine s-o fi experimentat putin decat deloc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0