Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oregano BIO - Planta miraculoasa cu zeci de beneficii pentru corp si minte!

Oregano BIO - Planta miraculoasa cu zeci de beneficii pentru corp si minte!
Oregano este o planta medicinala si aromatica pe care cei mai multi agricultori incep sa o cultive in sistem ecologic, tocmai pentru ca nivelul de cerere este din ce in ce mai mare pentru produsul BIO.


In mare, oregano este o planta aromatica si medicinala, in acelasi timp, clasic cultivata in bazinul mediteranean. Oregano iubeste soarele si isi intensifica aroma sub actiunea sa, noteaza Cevabun.ro.
Oregano este un condiment clasic pentru paste, pizza, sosuri cu iaurt si usturoi si nu numai. Cel mai mult este folosit de catre bucatarii italieni, greci si de catre francezi. Oregano se asociaza cu succes cu mancarurile de legume precum dovlecei, zucchini, ardei grasi si cartofi, fripturi de porc, vita si nu numai, noteaza sursa citata.
Oregano se foloseste in stare proaspata, pentru beneficii maxime, sau in stare uscata. Planta contine ulei esential cu doi fenoli: carvacrol si thymol, tanin, principii amare, antocianide, flavonoide, substante minerale si nu numai, noteaza site-ul reteteculinare.ro.
Mai mult, oregano este des intalnit si in cadrul branzeturilor de lux. Branza de capra are de multe ori in compozitie si frunze proaspete de oregano si la fel se intampla si in cazul branzeturilor pe baza de lapte de bivolita.
Conform site-ului reteteculinar.ro, oregano are proprietati antiseptice, fiind folosit in boli respiratorii si digestive. Mai mult, infuzia de oregano se poate dovedi eficace si in starile febrile, in tratarea tusei, racelilor si starilor gripale.
Iata o serie de beneficii importante pentru organism, beneficii care transforma o simpla planta medicinala intr-o sursa veritabila de remedii pentru afectiuni si boli numeroase.

sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oregano

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0