Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Outfit office pentru ea: 7 articole chic si confortabile

de Sunt Fericita la 2022-03-11
Outfit office pentru ea: 7 articole chic si confortabile
Tinutele pe care le porti la birou trebuie sa fie chic, profesionale si confortabile in acelasi timp. E adevarat ca aceasta combinatie ideala este destul de dificil de atins. Totusi, nu este imposibil. Cand garderoba ta contine toate elementele de baza, este usor sa compui outfituri office stylish si comode, in care te vei simti perfect pe tot parcursul programului. Chiar si in acele zile foarte lungi si dificile.


Iata cele mai confortabile articole vestimentare si accesorii pentru o tinuta office!

1. O camasa alba cu croiala dreapta

Orice femeie care lucreaza intr-un mediu office trebuie sa detina o camasa alba clasica, imaculata, de marimea potrivita. Este in regula ca aceasta sa aiba o croiala dreapta si nu cambrata, pentru a spori confortul si libertatea de miscare.

Camasa alba poate fi purtata atat cu fuste simple, cat si cu jeansi sau pantaloni din stofa. Este potrivita atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, alaturi de un pulover purtat deasupra.

2. Un pulover subtire, dintr-un material de calitate

Cand vine vorba despre pulovere si bluze cu maneca lunga, acestea trebuie sa fie confectionate dintr-un material cat mai confortabil si calitativ. Bumbacul este o optiune ideala, dar si casmirul poate fi o varianta buna.

Include in garderoba ta macar un astfel de pulover, cu decolteu in V sau guler rotund. Poti opta chiar pentru mai multe pulovere asemanatoare, in nuante diferite – cateva neutre (alb, negru, crem, gri) si unul sau doua colorate, in nuantele tale preferate.

3. Un pulover lung, din tricot, cu nasturi

Atunci cand vremea este imprevizibila si nu stii daca sa porti o camsa simpla sau un pulover, aceasta piesa vestimentara te va salva. Investeste intr-un pulover tip cardigan, cu maneca lunga si croiala lejera, cu o lungime pana deasupra genunchilor.

Acest tip de pulover poate fi purtat pentru orice top, fie ca e vorba despre o camasa, o bluza sau o maleta. Este usor de integrat in tinute si il poti pastra la birou, pentru acele zile neasteptat de racoroase.

4. O pereche de jeansi cu croiala dreapta

Desigur, orice femeie care lucreaza intr-un domeniu corporate detine cateva fuste creion sau clasice. Totusi, cand vine vorba de confort, tinuta ta de birou poate contine si niste jeansi chic, albastri sau negri, cu o croiala dreapta sau usor conica.

Jeansii pot fi purtati cu un top lejer si cu un sacou pe deasupra, alaturi de o pereche de incaltari elegante si clasice.

5. Pantaloni office usor evazati

In zilele in care vrei sa fii ceva mai eleganta si mai distinsa, inlocuieste jeansii cu o pereche de pantaloni din stofa sau din material lejer, care cad confortabil de-a lungul picioarelor si se termina usor evazat.

Acesti pantaloni pot fi negri sau intr-o alta nuanta, insa indiferent de caz poti fi integrati cu usurinta in tinute cu sacou, cu pulover si cu incaltari office.

6. O pereche de sandale comode, cu talpa joasa

Cand vine vorba despre incaltamintea purtata la job, alegerea pantofilor perfecti este foarte importanta. Acestia trebuie sa iti permita sa te misti fara probleme si fara dureri pe tot parcursul zilei, fie ca esti in deplasare sau stai pe scaun ore in sir.

In sezonul cald, poti opta pentru o pereche de sandale cu talpa joasa, potrivite mediului office si extrem de comode. Alege unele in nuante neutre precum crem sau gri, dar si unele colorate, pentru un outfit chic.

7. O pereche de pantofi Oxford

Cand vremea de afara nu este chiar atat de calda, poarta o pereche de pantofi Oxford. Este un model clasic, potrivit atat pentru tinute cu jeansi, cat si pentru outfituri cu pantaloni eleganti de costum si sacou.

Toate elementele de mai sus te vor ajuta sa construiesti cu usurinta tinute chic si comode, potrivite pentru mediul business. Asadar regandeste-ti garderoba si integreaza in colectia ta de haine pentru birou si articolele de mai sus!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi eleganti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi oxford

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0