Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 trucuri care-ti fac incaltamintea mai confortabila

de Sunt Fericita la 2020-06-10
6 trucuri care-ti fac incaltamintea mai confortabila
Indiferent daca vrei sa-ti achizitionezi o pereche de sneakers, pantofi eleganti sau balerini comozi, confortul trebuie sa fie unul dintre principalele criterii dupa care ar trebui sa te ghidezi. Daca incaltamintea este comoda, te vei bucura de o libertate mare de miscare si vei preveni durerile provocate de pantofii rigizi sau prea stramti. Cu toate acestea, ce-ti ramane de facut atunci cand cumperi pantofii nepotriviti, pe care vrei sa-i asortezi la tinutele de zi cu zi?


Afla care sunt trucurile de care sa tii cont pentru a-ti face incaltamintea mai confortabila, din articolul de mai jos. Incearca-le si tu!

Foloseste branturi

Primul truc pe care il poti folosi pentru pantofii mai mari sau pentru cei largiti din cauza purtarii intense implica folosirea branturilor. Este alegerea optima atunci cand ai nevoie de o solutie pentru a continua sa porti o pereche de pantofi mari, inca de la achizitie.

Cumpara una sau doua perechi de branturi, in functie de nevoie, sau foloseste cateva absorbante zilnice, pe care sa le plasezi pe talpa pantofilor. Acestea iti ofera confort si te ajuta sa porti perechea preferata de pantofi.

Cumpara pernute adezive

Iti place sa porti incaltaminte cu barete, desi stii ca iti provoaca rani in timpul purtarii? Cumpara cateva pernute adezive, care vor impedica materialul sa te roada sau sa-ti provoace rani. Pernutele adezive sunt usor de folosit, se fixeaza pe marginile pantofilor si te fac sa te simti confortabil, indiferent de cat timp stai incaltata cu ei.

Largeste pantofii din piele

Daca ai cumparat o pereche de pantofi din piele si constati ca te strang, exista metode prin care poti sa-i largesti, ca sa nu fie nevoie sa-i returnezi.

Prima solutie este usor atipica, dar are rezultatele dorite. Pune o punga cu apa in pantofii pe care ii lasi apoi in...congelator, timp de 24 de ore. Prin congelare, apa isi mareste volumul si, o data cu ea, si pantofii care se largesc uniform.  

A doua solutie presupune folosirea mai multor perechi de sosete. Incalta cel putin doua perechi, apoi poarta,  prin casa, pantofii care iti sunt mici, pana cand se largesc putin. 

O alta varianta ar fi sa tii pantofii din piele deasupra unui vas in care fierbe apa.  Aburul degajat are efect de inmuiere a materialului, iar pantofii iti vor veni...manusa.

Pulverizeaza fixativ in interiorul pantofilor

Daca te confrunti cu transpiratia excesiva a picioarelor si ai pantofi cu varf decupat, foloseste fixativ! Pulverizarea in interiorul pantofilor si atfel vei impiedica alunecarea. Atentie! Nu folosi fixativ in exces.

Slefuieste talpile lucioase ale pantofilor

Exista pantofi cu talpa lucioasa, care aluneca, excesiv, si te fac sa te simti inconfortabil. Scapi de acest impediment cu o bucata de smirghel, cu ajutorul careia slefuiesti, cu atentie, talpa pantofilor. Acest procedeu va modifca textura perfecta a talpii si va fixa mai bine pantoful pe sol.

Aplica deodorant solid pe piele

Probabil ai auzit, deja, de folosirea deodorantului solid in zona superioara a calcaiului sau pe marginile pantofului. In acest fel, materialul va deveni mai maleabil si nu iti va produce rani sau basici. La fel de util este si gelul antiperspirant, pe care ar trebui sa-l aplici in zonele in care te bat pantofii. Pentru ca gelul are si un efect de hidratare, va reduce frecarea dintre piele si pantofi.


 

Transforma-ti perechile de pantofi sau de sneakers in incaltaminte confortabila, punand in aplicare sfaturile noastre! Astfel, vei reusi sa porti incaltamintea pe care o iubesti, dar de care te feresti, de teama ranilor.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0