Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 tinute office, in 2020

de Sunt Fericita la 2020-09-07
Top 4 tinute office, in 2020
Prima impresia conteaza, mai ales cand vorbim despre locul de munca. De aceea, tinutele office pe care le porti trebuie sa arate impecabil in fiecare zi si sa-ti ofere un aspect ingrijit si rafinat, indiferent de moment.


Vrei sa fii cea mai buna versiune a ta in mediul de munca? Ai nevoie de outfituri care sa te puna in evidenta si sa-ti dezvaluie personalitatea. Iata care sunt cele mai cool tinute office in 2020 si cum se compun rapid:

Rochie si pantofi eleganti

Hainele pe care le porti la birou trebuie sa-ti reflecte atat imaginea personala, cat si pe cea a companiei pe care o reprezinti. Ca reprezentanta a sexului frumos, poti arata foarte elegant si stylish, chiar daca esti la birou. Astfel, este recomandat sa alegi piesele vestimentare potrivite, pentru un look armonios.

 

Prima tinuta office poate fi compusa cu ajutorul unei rochii drepte, cu imprimeu, care sa-ti ofere eleganta si rafinament. Alege o rochie cu maneca ¾ si o croiala conica, perfecta pentru orice silueta. Nu mai trebuie decat sa adaugi o pereche de pantofi cu toc mediu, simpli si eleganti, o geanta incapatoare si esti gata de plecare!

Camasa inflorata si pantaloni conici

Vrei sa scapi de monotonia unei camasi simple, albe? Iesi in evidenta cu ajutorul unui imprimeu floral, care ofera o nota fresh tinutei office. Opteaza pentru o camasa cu croiala dreapta si maneci lungi, pentru sezonul rece, sau pentru un model cu maneca scurta, ideal pentru primavara si vara.

Totusi, mentine o nota sobra si adauga pantaloni lungi, cu model conic, in nuante inchise. Daca mediul de lucru iti permite, inlocuieste tocurile cu o pereche simpla de pantofi sport. Gasesti adidas outlet, de unde poti achizitiona incaltaminte sport de calitate, pe care sa o asortezi cu cele mai moderne tinute office.

Fusta creion si bluza simpla

Nu vrei sa porti panaloni la job? Imbraca o fusta creion care urmareste linia corpului si iti pune in valoare silueta, pentru un plus de feminitate. Fusta office reprezinta o alternativa ideala pentru pantaloni! Combina fusta cu o camasa sau o bluza cu dantela si pantofi stiletto. Vei arata impecabil si vei atrage toate privirile!

Pantaloni, camasa si sacou

Nu in ultimul rand, vei avea nevoie de o tinuta office eleganta si confortabila, astfel incat orele de munca sa nu se transforme intr-un calvar. Include in garderoba mai multe modele de camasi, in afara de clasicele albe. Intr-una din zile poti combina un costum negru, format din  sacou si pantaloni, cu o camasa bej si o pereche de pantofi cu toc patrat. In urmatoarea zi, alege o camasa de alta culoare, aceeasi pantaloni, fara sacou, si o pereche de espadrile comode.

 

Scoate tinutele office din zona banala si adauga un strop de culoare in fiecare zi, indiferent daca e vorba despre bluza, accesorii sau incaltaminte. In afara de alegerea celor mai potrivite obiecte vestimentare, asigura-te ca ai un machiaj impecabil, fara sa fie strident, si o coafura lejera, care sa-ti scoata in evidenta trasaturile fetei.

 

Tine cont de recomandarile noastre si construieste cele mai frumoase tinute office, la moda in 2020. Axeaza-te pe piese vestimentare de calitate, care sa-ti asigure confort in timpul programului si nu uita ca reprezinti compania pentru care lucrezi!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0