Concurs

Tags: concurs8 martiegirls' night outbarletto

8 Martie - GIRLS' NIGHT OUT in BARLETTO!

Castiga-ti invitatia impreuna cu 9 dintre prietenele tale!

Intrare + masa + consumatie* GRATUITE!

 

* Prin "consumatie" se intelege consumatia minima impusa de Club Barletto. Premiul este in valoare de 210 RON si include 1 sticla vodka si 1 litru de suc, oferite de Club Barletto.


MECANISM CONCURS:

- CONCURS TIP EXTRAGERE CASTIGATOR -

CONDITII DE PARTICIPARE: Abonare newsletter SuntFericita.ro + Share pe pagina ta de Facebook la fotografia Concursului!

* Pentru marirea sanselor de castig, invita-ti prietenele sa participe in numar cat mai mare. Cu cat mai multe prietene inscrise, cu atat cresc sansele ca tu si prietenele tale sa fiti incluse in lista de extragere finala !

Cele care dau Share fotografiei pe pagina lor de Facebook trebuie sa aiba selectate optiunile postarii “Public” pentru ca aceasta sa fie vizibila.


 
Regulamentul concursului:

 

(1) Pentru a fi inscris in concurs, trebuie parcurse urmatoarele etape:

a. distribuirea pozei de concurs aflata in subsolul acestei pagini web pe contul personal de Facebook;

b. abonarea la newsletter-ul SuntFericita.ro, prin introducerea datelor personale in casuta de abonare aflata mai jos in aceasta pagina web.


(2) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau al unor informatii personale incomplete la finalul concursului.


(3) Numele castigatorului se va face cunoscut pe Facebook, pe peretele Facebook al organizatorului. Castigatorul va fi informat printr-un mesaj de catre Organizator si va trebui sa-i furnizeze acestuia, la sfarsitul campaniei, urmatoarele informatii: numele si prenumele din cartea de identitate, nr. telefon.


(4) Prin acceptarea premiului oferit de Organizator, castigatorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (castigatorul) sa emita pretentii financiare impotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni.


(5) Concursul se va desfasura in perioada [5] martie - [7] martie 2014 (pana la ora 23:59, cand se va anunta castigatoarea) pe pagina de Facebook si pe portalul SuntFericita.ro.


(6) Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care au peste 18 ani impliniti si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.


(6) Extragerea se va face prin intermediul unei aplicatii online specializate in extrageri aflata la adresa http://www.wildfireapp.com/.


Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.


 

Cele mai citite articole

Guvernul Romaniei va oferi 2.000 lei mamelor care nasc sub forma de tichete trusou! Initial, ...
Te simti adesea stanjenit de dantura ta plina de tartru si eviti sa zambesti? Ai obosit sa te ...
Cantareata Shakira va fi judecata pentru evaziune fiscala in Spania.

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fanii de azi, prbabil erau la gradinita prin anul 2008 si nu îsi pot aminti de ...
Fanii de azi, prbabil erau la grădiniţă prin anul 2008 şi nu îşi pot aminti de ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0