Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti sa ai dinti mai albi, fara sa mergi la medic

Poti sa ai dinti mai albi, fara sa mergi la medic
Vrei sa ai un zambet perfect dar nu esti multumita de culoarea dintilor tai? Ai incercat zeci de paste de dinti, dar nici una nu si-a dovedit calitatea de a albi dintii? Nu trebuie sa cheltuiesti mult pe un tratament stomatologic de albire a dintilor; poti apela la alte trucuri si ingrediente din bucatarie...


Ca sa iti albesti dintii, ai grija ce mananci. Fructele si legumele cu textura crocanta, precum telina, morcovii sau merele albesc in mod natural dintii, pentru ca stimuleaza salivarea, care duce mai departe particulele de mancare ce ar putea ramane intre dinti. Alt fruct minunat din acest punct de vedere sunt capsunele, pentru ca acestea contin o enzima care actioneaza ca un agent de albire natural. Broccoli, leguma care are multe beneficii pentru organism, contine minerale care creaza un film de protectie in jurul dintilor, facandu-i mai rezistenti la factorii care ii pot pata.
Daca vrei sa ai dinti mai albi, ai grija ce bei. Ca regula generala, orice bautura care pateaza un tricou alb iti va pata si dintii. Vorbim in principal despre cafea, ceai si bauturile de tip cola. Desigur, o cana din cand in cand nu afecteaza iremediabil dintii, insa daca esti din aceia care consuma cantitati mari, zilnic, atunci e momentul sa le mai reduci. Pe lista bauturilor care ingalbenesc dintii este si vinul rosu; vinul alb degradeaza smaltul dintilor si poate cauza probleme pe termenn lung.
Dintii vor parea mai albi daca folosesti anumite trucuri de machiaj. Alege un ruj sau un glos intr-o nuanta de rosu cireasa, rozaliu sau rosu-vinetiu. Nuantele de rosu care merg spre albastriu sau roz creaza un contrast care reduce semnificativ culoarea ingalbenita a dintilor.
Albirea dintilor inseamna, in primul rand, ca igiena zilnica a dintilor trebuie respectata cu strictete. Dincolo de bauturile si alimentele care dauneaza dintilor, lipsa unei igiene adecvate  are un rol hotarator in distrugerea dintilor. Daca nu stii ce inseamna o igiena corecta a dintilor, afla ca aceasta presupune spalarea de doua ori pe zi sau, ideal, dupa fiecare masa si folosirea unei ate dentare cel putin o data pe zi pentru a indeparta absolut toate resturile de mancare.
In cele din urma, poti incerca o reteta simpla de albire a dintilor, care presupune numai spalarea dintilor cu bicarbonat de sodiu cumparat de la farmacie; repetata de 2 ori pe saptamana, procedura iti va face dintii mai albi cu cateva nuante.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dinti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre albire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre albi

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0