Ingrediente:
- un pachet foietaj sau un pachet foi de placinta groase;
- 1,5 Kg mere
- un plic scortisoara;
- 100 g zahar;
- 100 g miere de albine;
- 50 g unt;
Mod de preparare:
1. Se spala merele si se rad cu tot cu coaja.
2. Se adauga zaharul, scortisoara si se lasa 30 minute pana se imbina aromele.
3. Se unge o tava cu unt si se asaza un strat de foietaj.
4. Se storc merele rase de zeama si se intind uniform in tava peste foaie, adaugandu-se si o a doua foaie.
5. Se taie placinta in bucatele cu un cutit udat cu apa rece si se pun deasupra cubulete mici de unt.
6. Se da la cuptor pentru 30 minute.
7. Zeama stoarsa de la mere se amesteca cu mierea de albine si se toarna peste placinta dupa cele 30 de minute.
8. Se mai lasa la cuptor inca 20 minute.
9. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!