Ingrediente:
- un pachet foietaj sau un pachet foi de placinta groase;
- 1,5 Kg mere
- un plic scortisoara;
- 100 g zahar;
- 100 g miere de albine;
- 50 g unt;
Mod de preparare:
1. Se spala merele si se rad cu tot cu coaja.
2. Se adauga zaharul, scortisoara si se lasa 30 minute pana se imbina aromele.
3. Se unge o tava cu unt si se asaza un strat de foietaj.
4. Se storc merele rase de zeama si se intind uniform in tava peste foaie, adaugandu-se si o a doua foaie.
5. Se taie placinta in bucatele cu un cutit udat cu apa rece si se pun deasupra cubulete mici de unt.
6. Se da la cuptor pentru 30 minute.
7. Zeama stoarsa de la mere se amesteca cu mierea de albine si se toarna peste placinta dupa cele 30 de minute.
8. Se mai lasa la cuptor inca 20 minute.
9. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
