Genele nu sunt singurele responsabile de modul in care imbatranim. Stresul, expunerea excesiva la soare, fumatul si dieta nesanatoasa sunt doar o parte din factorii care accentueaza procesul de degradare a tesutului cutanat.
Uleiul extras din semintele de ricin a fost neglijat pe nedrept o mare perioada de timp, fiind folosit doar in fabricarea sapunurilor, a parfumurilor si a unor produse farmaceutice.
Insa acest ulei cu o textura vascoasa este pretuit de mii de ani in medicina indiana traditionala. Semintele de ricin au nenumarate utilizari in medicina alternativa, de la calmarea durerilor de cap si de stomac, pana la vindecarea sinuzitei si a inflamatiilor.
Uleiul de ricin difera de alte uleiuri prin capacitatea sa de a penetra straturile profunde ale pielii. Acidul ricinoleic este substanta responsabila de efectul hidratant si antiinflamator asupra tenului. Uleiul de ricin curata in profunzime si vindeca tenul uscat, fara a lasa urme grase.
Uleiul de ricin imbunatateste si circulatia sangelui, ceea ce inseamna o mai buna oxigenare a pielii. Folosit cu regularitate, acesta elimina petele de batranete, mareste elasticitatea si inlatura ridurile fine.
Spre deosebire de alte uleiuri, surplusul de ulei de ricin de pe ten se indeparteaza usor cu apa rece. Dupa o saptamana de aplicari zilnice, tenul isi va recapata stralucirea naturala si aspectul intinerit.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
