Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti balsam de par la tine acasa

Fa-ti balsam de par la tine acasa
Tratamentele pe baza de balsam de par sunt excelente pentru parul uscat, cu varfurile despicate sau foarte subtire. Poti foarte simplu sa-ti faci singura, la tine acasa, un balsam care sa te ajuta sa readuci umiditatea si stralucirea podoabei capilare.


Balsam cu ulei de masline si miere
Amesteca 3 linguri de ulei extravirgin de masline cu miere si incalzeste rezultatul, amestecand continuu. Dupa ce se raceste un pic, aplica amestecul pe par. Uleiul de masline iti va reda stralucirea dupa care tanjesti, iar mierea va repara ce a stricat vopseaua de par sau placa de intins. Stai cu un prosop pe cap sau cu o casca de dus, pentru a pastra caldura. Spala-te apoi cu samponul tau obisnuit.
Balsam cu ulei de nuca de cocos
Uleiul de nuca de cocos se comporta ca un balsam natural. Foloseste doar ulei pur. Incalzeste uleiul de nuca de cocos la microunde, vreo 2-3 minute, pana cand se infeibanta tare. Apoi maseaza-ti scalpul. Asigura-te ca pui mult ulei pe varfuri. Parul va deveni moale si matasos. Spala-te apoi ca de obicei.
Tratament pentru parul gras
Daca te lupti cu un par care se ingrasa foarte repede, amesteca ulei de jojoba cu oua. Uleiul de jojoba reduce senzatia de mancarime, grasimea si matreata. Uleiul de jojoba ajuta la hranirea cuticulelor de par din interior, fara a incarca firele. Amesteca-l cu albus si aplica uniform pe par. Apoi spala-te normal.
Ulei de ricin cu avocado
Tratamentul cu ulei de ricin este foarte bun pentru parul gras, casabil si predispus la rupere. Cele care sufera din cauza caderii parului vor beneficia la maximum de pe urma amestecului de ulei de ricin si avocado. Paseaza doua avocado si adauga ulei de ricin. Maseaza mixtura pe plete si urmareste cum devin moi ca matasea.
Ulei din seminte de susan
Desi nu este prea des recomandat pentru a fi folosit ca tratament pentru par, uleiul din seminte de susan este foarte bun pentru stralucire si volum. De-a lungul istoriei, acest ulei a fost folosit ca tratament impotrica alopeciei.
Avocado si miere
Amestecul acesta este excelent pentru parul foarte uscat si rebel. Paseaza un avocado si amesteca cu o lingurita de miere. Maseaza mixtura pe par. Apoi maseaza-ti scalpul cu albus de ou. Avocado este bun pentru a readuce umiditatea parului.
Ulei de migdale
Uleiul de migdale este foarte indicat pentru bebelusi si copii. Este un ulei usor si foarte hranitor. Maseaza scalpul bebelusului pentru a-i stimula cresterea parului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea corpului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de ricin

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par degradat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire par

Cele mai citite articole

Creierul uman este cel mai important si complex organ care ascunde o multime de secrete. Chiar daca ...
Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016