Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recomandari pentru alegerea mastilor de protectie dedicate copiilor

de Sunt Fericita la 2022-02-09
Recomandari pentru alegerea mastilor de protectie dedicate copiilor
Mastile pentru protectie respiratorie asigura un nivel de filtrare al particulelor mult mai ridicat, comparativ cu mastile chirurgicale (medicinale), fiind realizate din straturi multiple de material omologat, ce actioneaza ca o bariera eficienta impotriva virusurilor si bacteriilor. In contextul in care tulpina Omicron a noului coronavirus SARS-CoV-2 este mai contagioasa decat orice alta mutatie analizata pana in prezent, iar rata de infectare in randul copiilor a crescut alarmant in ultimele luni, purtarea mastilor de protectie este extrem de importanta.


Iata cele mai importante recomandari oferite parintilor, privind alegerea mastilor de protectie pentru micutii lor: 

Citeste cu atentie elementele ce asigura protectie 

Protectia oferita de o masca respiratorie pentru copii reprezinta criteriul de alegere prioritar. In acest sens, achizitionarea unui astfel de produs, pe baza unei informari corecte, este o recomandare simplu de pus in practica. 


Asigura-te ca masca de protectie pentru copii se bucura de certificare EN 149:2001 + A1:200. De asemenea, alege un produs cu 5 straturi si o eficienta a filtrarii particulelor de peste 90-95%. Recomandari: mastile de protectie FFP2 si FFP3. 


Masca unui copil trebuie sa asigure etanseitate la purtare, acoperind bine gura, nasul si barbia, lipindu-se de pometi fara a permite formarea unor spatii, prin care aerul poate patrunde cu usurinta.


Purtarea mastii de protectie trebuie sa ofere confort

Cei mici pot percepe la o intensitate mult mai ridicata nivelul de disconfort oferit de o masca pentru protectie respiratorie, comparativ cu o persoana adulta. De aceea, este cu atat mai important sa alegi un produs cat se poate de sigur, dar care sa ofere confort in utilizare. 


Odata cu filtrarea excelenta a particulelor, masca de protectie pentru copii trebuie sa permita o respiratie usoara. De asemenea, este esential ca aceasta sa dispuna de o clema pentru ajustarea pe forma nasului, precum si de elastice pentru urechi ce nu deranjeaza la purtare.


Estetica ofera culoare unei masti sigure si confortabile

Mastile pentru protectia copiilor pot avea si o componenta estetica, specifica varstei. Insa am lasat in mod intentionat acest criteriu pentru final, subliniind astfel faptul ca design-ul unui astfel de produs este surclasat de siguranta si confort, in acest top al criteriilor.


Mastile FFP2 si FFP3 pentru cei mici pot avea culori placute si modele simpatice, cu animalute, eroii din desenele animate preferate, precum si cu alte elemente grafice ideale pentru a infrumuseta aceste produse dedicate copiilor.


Comanda acum masti de protectie pentru copii

Descopera oferta Lime Medical de masti pentru protectie dedicate copiilor, citeste cu atentie informatiile produselor si adauga in cosul de cumparaturi cele mai potrivite solutii, pe baza criteriilor despre care am discutat astazi.


Din punct de vedere al cromaticii si modelelor prezente pe masti, oferta este una cat se poate de variata, insa toate produsele din aceasta categorie respecta cele mai inalte standarde de siguranta emise de autoritati, privind protectia respiratorie.  


Produsele din gama Lime Medical reprezinta o alegere prioritara pentru orice companie cu un plan coerent de minimizare a riscului de imbolnavire, prin utilizarea unor solutii acreditate si conforme cu cele mai inalte standarde in vigoare. 


Beneficiile produselor din oferta Lime Medical raspund unor nevoi contextuale ale intregii societati: grija pentru sanatatea celor dragi, necesitatea de a fi aproape unii de ceilalti, dorinta de a gasi impreuna solutii optime in fata unor pericole nevazute.  

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0