Ingrediente:
300 de grame de fasole alba, marunta
2 cepe mari
500 de grame de rosii pasate
un morcov mare
jumatate de telina
ardei gras
frunze de telina, patrunjel si leustean
500 ml de bors proaspat
sare, piper, oregano, cimbru, chimen
Cum se prepara cea mai gustoasa ciorba de fasole din lume:
Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte. Se fierbe la foc puternic pana cand incepe sa crape, semn ca se apropie de momentul in care va fi gata.
Inainte sa crape toate boabele, se adauga amestecul de legume la fiert. Legumele (morcovul, telina, cepele si ardeiul gras) se dau pe razatoarea mare si apoi se calesc 10 minute la foc mic, cu 5 linguri de ulei si 5 linguri de apa.
Se fierbe amestecul de legume in oala cu fasole timp de 20 de minute. Apoi se adauga rosiile pasate si se mai lasa la fiert inca 15 minute. Se adauga condimentele si apoi borsul prefiert cu sare.
La final, vom adauga verdeata si daca doriti, cateva boabe de piper.
Pofta buna!
sursa foto: www.freeimages.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
