Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Slabeste sanatos cu supe delicioase!

de Sunt Fericita la 2020-08-31
Slabeste sanatos cu supe delicioase!
Dieta... Suntem sau nu suntem in forma, o schimbare a obiceiului personal privind alimentatia este oricand binevenita pentru o perioada limitata de timp. Iata cum poti sa slabesti sanatos cu super delicioase!


Chiar daca vara e pe terminate, pietele se umplu de legume proaspete in fiecare zi! Acum veti avea oportunitatea de a va gati cateva supe extrem de gustoase si care va vor ajuta sa va mentineti silueta si chiar sa pierdeti din kilogramele acumulate in plus. Noi va vom propune cateva combinatii care va pot ajuta sa mancati mai sanatos si mai usor, simtindu-va mult, mult mai bine in acest fel.

Toate supele pot inlocui fara probleme masa de pranz, asa ca vi le puteti pregati cu o seara inainte sau le puteti comanda, daca aveti un restaurant sau un provider de incredere.

Iata sugestiile noastre!

Supa "napoli” va necesita 1 ceapa,  1 fir de praz, 1 dovlecel, 1 telina, ¼ varza, 200 g mazare, 6 rosii, 200 g fasole verde, 2 linguri de ulei de masline, 800 g supa de legume, 100 g orez, sare, piper alb, busuioc si 3 linguri de patrunjel tocat. Cureti legumele si tai marunt ceapa, prazul, dovlecelul, telina, rosiile si varza fideluta. Pui uleiul la incins in oala. Calesti intai ceapa si prazul pana devin aurii. Apoi, adaugi mazarea (fiarta un pic inainte, cat sa se inmoaie) si varza si le lasi putin. Torni deasupra supa si restul legumelor. Le lasi la fiert circa 20 de minute. Fierbi separat orezul si il pui in supa. Condimentezi. Presari patrunjel inainte de a servi.
 
Pentru supa rece cu castraveti veti avea nevoie de 4 castraveti proaspeti, 2 catei de usturoi, 200 ml iaurt cu 0% grasime, 500 ml apa rece, frunze de menta, sare, piper. Cureti 3 castraveti de coaja si ii razi. Ii amesteci cu putina sare si ii lasi la frigider 1 ora. Tai cubulete castravetele ramas. Zdrobesti usturoiul. Combini toate ingredientele si servesti cu frunze de menta deasupra. Daca vrei, mai poti adauga si nuca pisata.
 
Supa de legume necesita 60 g de orez, 250 g conopida, 1 gulie, 250 g morcovi, 100 g mazare, 1 l supa de legume, 2 linguri hasmatuchi, Sare, piper, 2 galbenusuri de ou si 4 linguri de suc de lamaie. Fierbi orezul. Cureti si tai marunt legumele. Pui supa la fiert impreuna cu legumele timp de 20 de minute. Dupa ce iei de la foc, adaugi hasmatuchi, orezul fiert si strecurat, galbenusurile amestecate cu sucul de lamaie. O lingura de iaurt degresat in farfurie va face supa mai gustoasa.

Nu uitati ca e foarte important sa consumati suficiente lichide (apa, de preferat), sa aveti un somn bun si sa faceti putina miscare in fiecare zi!

Succes!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste sanatos

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0