Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu supa de varza este de ajutor?

de Sunt Fericita la 2019-07-04
Dieta cu supa de varza este de ajutor?
Blugii tai preferati nu te mai incap, bluzitele iti raman proptite pe burtica. Este momentul sa iei masuri! Numai ca inainte de a te apuca de vreo cura de slabire trebuie sa consulti medicul tau curant pentru a vedea daca organismul este pregatit pentru acest pas.


Un regim foarte apreciat si cu rezultate rapide este cel bazat pe supa de varza. Numai ca, acesta nu poate fi urmat pe termn lung, pentru ca duce la dezechilibre la nivelul organismului. Oricum, in doar sapte zile, vei slabi suficient incat sa poti sa te simti mult mai bine. Poti sa iti instalezi pe telefon o aplicatie cu care sa monitorizezi caloriile consumate.


Supa de varza nu este tocmai un preparat delicios, dar pana la urma, nu trebuie sa il consumi decat o saptamana. Avantajul este ca poti manca oricat de multa poti, pentru ca este saraca in grasimi si foarte bogata in fibre.

 

Care este reteta minune?

 

Pentru celebra supa de varza ai nevoie de o varza (pe care o vei toca marunt), doua cepe (taiate solzisori), 500 g pasta de tomate, doi ardei grasi, piper, verdeta proaspata, doua fire de telina, sase morcovi (pe care ii vei toca marunt), 200 g de fasole pastai, condimentele tale preferate si, in functie de gust, o jumatate de ceasca de otet balsamic. Toate legumele se pun la fiert si cand se inmoaie se adauga condimentele si verdeata tocata marunt.

 

Ce mai am voie sa mananc?

 

Cat timp vei tine acest regim nu ai voie sa consumi carne decat in doua zile. Trebuie sa alegi carnea de pui, vita sau pestele slab. Pe langa supa de varza mai puteti manca in prima zi de regim fructe, dar nu banane. In alta zi, orez brun, legume si suc de fructe fara zahar. Bananele si laptele degresat pot completa masa cu supa de varza in alta zi a regimului.In ziua in care vei consuma carne, mai poti adaga si sase rosii, dar trebuie sa bei cel putin doi litri de apa. In alta zi poti alege fructe si legume, dar nu banaa si cartofi, iar in alta doar legume.

 

Care sunt secretele dietei?
 

Aceasta dieta are si cateva secrete sau mai degraba, reguli sfinte! In primul rand, trebuie sa te tii de ea cu sfintenie! In fiecare zi trebuie sa bei cel putin patru pahare de apa. De asemenea, se recomanda sa iti completezi meniul cu suplimente de vitamine si minerale, daca nu vrei sa cazi pe strada din cauza ca organismul nu mai primeste ce are nevoie. Foloseste pentru supa condimente cat mai diverse, pentru a masca gustul de varza fiarta. Si cea mai importanta regula: mananca supa cat de multa poti!

 

Dupa ce ai terminat cele sapte zile de supa de varza si ai slabit cateva kilograme, poti incepe sa tii o dieta mai echilibrata, dar cu care nu mai slabesti atat de rapid. Nu te gandi sa continui cu supa minune, pentru ca, pe termen lung, are efecte adverse: stari de oboseala, ameteli, scaderea puterii de concentrare. Nu vrei sa fii slaba, dar bolnava. Acum ai un punct de plecare.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa de varza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0