Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imprimeuri pe care este musai sa le porti anul asta

de Camelia Diaconu la 2018-06-07
Imprimeuri pe care este musai sa le porti anul asta
A venit vara deja, iar tinutele vaporoase si pline de culoare trebuie sa fie principalul outfit pentru iesitul in oras. Si pentru ca fiecare sezon vine cu cate o noutate sau mai bine zis o culoare sau un model favorit, vara asta nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba imprimeurile. Iata care este recomandarea specialistilor in ceea ce priveste vestimentatia colorata pentru aceasta vara.


Culorile nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Chiar daca ne place sa purtam negru si de multe ori este cea mai practica tinuta pe care ne-o putem alege, ei bine, vara asta trebuie sa emani mai multa veselie prin intermediul tinutelor pe care le porti. Nu trebuie sa te sfiesti sa porti culori tari, care sa te scoata in evidenta. Iata si recomandarile in materie de imprimeuri.
 
Se poarta dungile. Nu credem ca se va renunta vreodata la dungi. Sunt imprimeul cu un efect garantat, mai ales atunci cand iti doresti sa pari mai inalta si apelezi la dungile verticale. Dungile sunt in trend si in aceasta vara, vei acapara toate privirile indiferent de piesa vestimentara in dungi pe care o alegi. Poti opta pentru pantaloni, care sa iti ofere si efectul de alungire, mai ales daca esti o persoana scunda, dar si pentru rochite, fuste, camasi si altele.
 
Buline. Bulinele au un efect sigur, asa ca nu te sfii sa le porti vara asta. Este sezonul in care se poarta cel mai mult bulinele si orice piesa ai alege, nu vei da gres. Este un imprimeu vioi, plin de viata, care poate fi purtat in orice perioada a zilei, atat intr-o tinuta casual, cat si intr-una fastuoasa si eleganta.
 
Flori. Florile tropicale ne duc automat cu gandul spre Hawaii, mai ales ca se apropie si perioada concediilor de vara. Fii mai aproape de mare, soare, plaja cu ajutorul tinutelor ce poarta un imprimeu tropical. Tinutele florale sunt ideale pe timpul zile, atat la birou, cat si la o petrecere in aer liber. Se poarta si imprimeurile florale in miniatura deoarece sunt in stare sa echilibreze foarte bine o tinuta. Imprimeurile florale au puterea de a oferi un contrast puternic ce nu poate fi egalat de nicio alta piesa vestimentara.
 
Carouri. Carourile se purtau si pe vremea bunicilor si parintilor nostri, dar iata ca nu s-au demodat nici acum. Au rolul de a oferi eleganta unei piese vestimentare si se potrivesc de minune atat la tinutele lejere de zi, cat si pentru tinutele de seara sau chiar office. Carourile in nuante neutre sunt recomandarea specialistilor. 
 
Nu ignora imprimeurile in aceasta vara, mai ales daca iti doresti sa fii in tendintele anului 2018. Incearca sa combini piesele vestimentare cu accesoriile potrivite, cat mai simple, pentru a nu acapara valoarea tinutei. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0