Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de anxietate pe cale naturala

de Sunt Fericita la 2021-09-29
Scapa de anxietate pe cale naturala
Pe langa faptul ca vei decora propria casa intr-un mod inedit si dorit de tine, aceste plante te vor ajuta sa elimini anxietatea din jurul tau. Casa ta va deveni locul in care vei reveni de fiecare data cu placere si te va relaxa pentru a uita de grijile zilnice.


Crizantema te relaxeaza
Aceasta planta nu aduce doar culoare in casa, ci purifica si aerul, amelioreaza simptomele stresului. Consumata sub forma de ceai, poate relaxa mintea si corpul. Pe langa capacitatea de a purifica aerul, crizantema poate trata si hipertensiunea arteriala, durerea din piept, febra, diabetul tip 2, durerile de cap si ameteala. Ceaiul are proprietati de calmare si relaxare, ajutand la reducerea anxietatii, prin relaxarea sistemului nervos.
 
Iasomia imbunatateste somnul 
Desi este o planta de exterior, iasomia poate creste si in casa. Aroma sa este imbietoare si, mai mult, iti poate imbunatati semnificativ calitatea somnului. Reduce anxietatea, induce o stare de bine si te face sa te trezesti mai odihnit. Somnul joaca un rol foarte important in starea de sanatate generala si mentala. Si iedera este perfecta pentru a indeparta formaldehida din aer si pentru a favoriza un somn odihnitor, necesar pentru reducerea anxietatii. Totodata, aceasta planta este folosita in special pentru a ameliora simptomele alergiilor si ale astmului. 
 
Rozmarinul ajuta memoria
Rozmarinul imbunatateste calitatea aerului, functionarea memoriei, reduce stresul si amelioreaza anxietatea.
 
Aloe vera purifica aerul
Folosita mai mult ca planta medicinala, aloe vera este o planta suculenta folosita de mii de ani in tratamentele medicale. Proprietatile sale de vindecare a cicatricilor, de reducere a inflamatiei si a arsurilor sunt binecunoscute. Mai mult, aloe vera este cea mai puternica planta ce are capacitatea de a purifica aerului. Pe langa scaderea nivelului de dioxid de carbon pe timpul noptii, aceasta ajuta la inlaturarea unor substante nocive din aer, precum formaldehida si benzenul. In plus, aloe vera poate trata cu succes simptomele anxietatii. Si dracena este o planta benefica pentru purificarea ambientului si pentru relaxare. Are proprietatea de a inlatura unele substante nocive, precum xilenul, tricloroetilenul si formaldehida. Aceste substante cresc nivelul de stres, scad puterea de concentrare si cresc nivelul de anxietate.
 
Lavanda reduce stresul 
Lavanda face parte din aceeasi familie cu menta si este cel mai des folosita sub forma de ulei esential. Pe langa mirosul frumos, aceasta scade nivelul de stres si de anxietate. De asemenea, imbunatateste somnul, scade rata cardiaca si reduce agitatia, atat in randul copiilor, cat si al adultilor.
 
Sunatoarea trateaza depresia
Utilizata pentru tratarea tulburarilor nervoase, sunatoarea pare sa aiba un efect benefic asupra celor ce sufera de stari de anxietate sau depresie in formele usoare. Oamenii de stiinta sunt de parere ca sunatoarea reuseste sa atenueze efectele serotoninei, o substanta chimica eliberata de organism in mod natural, ce poate produce un dezechilibru psihic de moment.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anxietate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0