Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 pasi spre un stil de viata mai sanatos

7 pasi spre un stil de viata mai sanatos
Primavara asta este timpul perfect pentru a incepe o viata mai sanatoasa. Nu stii cum? Iti spunem noi mai jos.


Odata cu curatenia de primavara, este bine sa ai grija si de tine. Fa niste mici eforturi de schimbare si vei vedea diferenta.
SCHIMBA MICUL DEJUN – este cea mai importanta masa a zilei, asa ca nu o sari! Alege fulgi de ovaz, iaurt (fara fructe integrate), seminte, nuci sau cereale integrale..
PUNE-TE IN MISCARE – urca pe scari, suie-te pe bicicleta, mergi o statie pe jos. Exercitiul regulat ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, diabetului, te ajuta sa scazi in greutate si sa ai o tensiune arteriala mai mica, in timp ce-ti intaresti sistemul imunitar.
HIDRATEAZA-TE – daca bei apa, te vei simti instantaneu mai proaspata, te vei simti satula mai repede si vei scadea si in greutate.
APASA BUTONUL DE OFF – gaseste zece minute in timpul zilei in care sa te rupi complet de ecrane (telefon, calculator, televizor) si bucura-te de liniste, in timp ce-ti odihnesti ochii. Lipsa de implicare este pentru creier ce este somnul pentru corp.
RECONECTEAZA-TE LA NATURA – iesi afara in parc, inspira adanc si bucura-te de natura. Vei fi mai relaxata si, demonstrat, mai sanatoasa.
TERAPIA PRIN ATINGERE – o imbratisare iti incarca automat bateriile. Du-te la masaj, caci este o terapie minune pentru mai multe suferinte, printre care durerea de spate, stres, anxietate si depresie.
DORMI BINE – in lumea noastra de 24/7 este usor sa mai rupi din somn, dar tulburarile de somn sunt in crestere si poti sa-ti afectezi sanatatea. Respecta-ti timpul si spatiul de somn si evita tentatia de a munci in pat. Culca-te la aceeasi ora si permite-i corpului sa se refaca.
 
 sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre natura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tulburari de somn

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0