Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de herpes cu 7 remedii naturiste

Scapa de herpes cu 7 remedii naturiste
Herpesul este o afectiune cauzata de virusul herpes simplex care provoaca la nivelul buzelor vezicule rosii, inflamate. Veziculele se pot raspandi in orice parte a gurii, sunt sensibile la atingere si provoaca mancarimi. Vindecarea completa poate dura 7 - 10 zile.


Virusul herpes simplex se mentine inactiv in organism si poate duce la reaparitia leziunii herpetice atunci cand sistemul imunitar este slabit.
Infectiile, stresul fizic si psihic, sistem imunitar deficitar, alergiile alimentare, schimbarile hormonale sunt factorii care contribuie la aparitia herpesului.
Iata 7 remedii naturiste care ne ajuta sa scapam de herpes:
1. Unguentul cu propolis trateaza rapid infectia. Propolisul are proprietati cicatrizante si antiinfectioase. De asemenea, propolisul are efect antiviral, lucru ce impiedica raspandirea virusului.
2. Uleiul de menta este un alt remediu eficient care usuca herpesul. Uleiul de menta este indicat si pentru alergii, astm, diaree, febra, dureri de cap, indigestie, varice, etc
3. Se aplica pe herpes alifie de galbenele sau de roinita. Unguentul de galbenele sau roinita ajuta la reducerea simptomelor si accelereaza procesul de vindecare.
4. O alta solutie naturista o reprezinta si tinctura de brusture, care se aplica pe herpes de trei ori pe zi.
5. Usturoiul este eficient in tratarea rapida a eruptiilor cutanate provocate de herpes. Se taie in doua un catel de usturoi si se aplica pe zona afectata. Datorita proprietatilor sale antioxidante, usturoiul este recomandat dupa aparitia primelor eruptii.
6. Echinaceea opreste raspandirea virusului herpetic si intareste imunitatea organismului. Se bea 3 cani pe zi cu infuzie de echinaceea.
7. Mierea se poate folosi cu succes contra herpesului. Tamponati locul afectat cu miere.
Herpesul este inestetic, creeaza disconfort si ai impresia ca atrage atentia tuturor asupra ta. Mai putem putem grabi vindecarea leziunilor daca aplicam crema Aciclovir pe intreaga zona afectata. Aciclovirul va avea efect daca este administrat in primele 24 de ore de la aparitia simptomelor. Se aplica pe leziuni de 3-4 ori/zi, la interval de aproximativ 3 ore, timp de 7 zile.
Crema Zovirax trebuie aplicata pe leziuni de 3 ori pe zi, la un interval de aproximativ 4 ore. Mai puteti folosi si plasturii antiherpetici.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.61 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre herpes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0