Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de vechiturile din dulapiorul din baie

Scapa de vechiturile din dulapiorul din baie
Uneori poate fi greu sa faci curatenia de primavara in obiectele din dulapiorul din baie, mai ales daca te-ai desfatat de-a lungul timpului cu tot felul de promotii. Asadar, cand le-ai tinut acolo prea multa vreme?


Daca ai dubii, arunca orice nu ai desfacut vreme de un an de zile. Asta inseamna ca este un produs vechi care nici nu este pe placul tau.
Pasta si periuta de dinti
Pasta de dinti are o durata de viata de doi pana la trei ani. Nu este periculos sa folosesti pasta de dinti expirata, dar calitatea ei nu mai este aceeasi. Fluorida se disipa, pasta devine mai putin fluida si nu mai face spuma la folosire. Inlocuieste periuta de dinti o data la trei luni si imediat dupa o boala.
Rimelul si fardul de ochi
Majoritatea fardurilor pe baza de pudra rezista pana la trei ani, iar cele cremoase nu pot fi pastrate mai mult de 18 luni. Rimelurile nu trebuie niciodata folosite mai mult de trei luni.
Rujul
Rujul este predispus la a imbratisa bacteriile, pentru ca il aplicam pe buze. Din acest motiv, inlocuieste rujul cel putin anual. Taie-i varful daca te simti mai bine si il vei avea astfel mai multa vreme.
Creion de buze si eyeliner
Ca si in cazul rujului, arunca toate creioanele de contur al buzelor sau al ochilor dupa un an. Pot fi pastrate si ceva mai multa vreme, daca le ascutim.
Oja
Majoritatea ojelor nu au data de expirare, dar, ca si rimelul, iti dai usor seama cand trebuie aruncate. O oja expirata este vascoasa si nu o mai poti aplica uniform pe unghie. Poti pune un pic de acetona in ea, dar este doar un remediu temporar.
Produse anti-aging de ingrijire a pielii
Multe produse de calitate au datele de expirare pe ambalaj, asa ca respecta-le. Daca nu gasesti data, trebuie sa stii ca rezista pana la 12 luni dupa deschidere si trei ani de la data de productie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse cosmetice

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0