Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semnificatia numarului 2 in numerologie

Semnificatia numarului 2 in numerologie
Daca ti-ai calculat numarul personal sau al destinului si ti-a iesit numarul 2, ai noroc. numarul 2 semnifica comunicare, potential spiritual, deschidere, putere interioara si un grad mare de constientizare a realitatii inconjuratoare. Citeste mai departe cum se calculeaza numarul destinului sau numarul personal si ce simnificatie are numarul 2 in numerologie...


Ca sa iti calculezi numarul personal, urmeaza instructiunile de aici.
Daca numarul personal, al destinului este 2, atunci drumul tau in viata va duce spre o intelegere din ce in ce mai aprofundata a oamenilor si o perceptie spirituala a lumii care te inconjoara. Comunici si lucrezi foarte bine in echipa, iar rolul de mediator sau pacifist ti se potriveste de minune. Pe masura ce vei evolua in aceasta directie, vei dobandi un grad si mai mare de sensibilitate la sentimentele celorlalti si vei trata diplomatic situatiile dificile.
Numerologia spune ca potentialul spiritual al numarului 2 este foarte mare. Numarul 2 are capacitatea de a-i inspira pe ceilalti si de a conduce prin exemplu. Poseda o putere interioara innascuta si o mare capacitate de constientizare a lucrurilor si situatiilor, astfel ca poate deveni invatator, asistent social, filosof sau trainer. Indiferent de locul de munca, din punctul de vedere al numerologiei, numarul 2 este foarte sensibil si constient de tot ceea ce il inconjoara. Unul din caracteristicile sale forte este intuitia, capacitatea de a se conecta spiritual la ceilalti.
Din anumite puncte de vedere, numarul 2 este dependent de ceilalti pentru a functiona cum trebuie intr-un parteneriat sau o activitate de grup. Din cauza sensibilitatii, numarul 2 ramane destul de descoperit cand vine vorba de profesiune: ceilalti vor primi laude in locul lui, pe nedrept, insa acest lucru nu il deranjeaza foarte mult. Odata cu maturizarea intervine si modestia, moment in care recunoasterea meritelor si realizarilor nu va mai fi la fel de importanta. In numerologie, 2 este inzestrat cu o mare capacitate de cooperare, curtoazie, organizare si atentie la detalii.
Partea negativa a lui 2 se trage din marea sa sensibilitate. Prea multa, si va avea un comportament timid si nesigur. Uneori poate parea apatic si indiferent. O alta problema pentru cei care au 2-ul ca numar personal sau al destinului este faptul ca se confrunta cu o stare aproape continua de tensiune nervoasa, care poate da un temperament vulcanic sau, din contra, o dispozitie visatoare, letargica. Cei reprezentai de aceasta cifra viseaza mult, iar uneori fanteziile li se impletesc si in realitate... lucru nu foarte practic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calculeaza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0