Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi de urmat pentru ingrijirea tenului uscat

de Sunt Fericita la 2019-12-25
Sfaturi de urmat pentru ingrijirea tenului uscat
Cand retetele traditionale nu au succes, apelam cu incredere la progres si, mai important, la experti. Iata solutiile oferite de dr. Carmen Curea de la Spitalul Colentina.


Tine cont de aceste sfaturi si evita tenul uscat pentru a-ti mentine frumusetea pentru un timp cat mai indelungat!
 
Tenul uscat poate prezenta uneori si o descuamare furfuracee, asadar e important sa actionezi cat mai repede cu putinta pentru a nu cheltui bani multi pe creme scumpe si tratamente care iti pot afecta starea naturala a pielii tale.
 
1. Ai grija cum te demachiezi
Trebuie sa precizam ca tenul uscat poate fi, de foarte multe ori, sensibil si la sapunurile special create pentru el. De aceea, este foarte bine ca in procesul de curatare sa folosim un lapte  demachiant cu o textura cremoasa care sa indeparteze perfect machiajul lasand pielea  fina si tonica. 
 
2. Nu uita de tonifiere
Stim cu toatele ca dupa demachiere, pasul doi in curatarea tenului este tonifierea. In cazul tenului uscat, tonicul folosit trebuie sa nu contina deloc sau sa contina extrem de putin alcool. 
Aceasta este regula de baza care, daca nu este respectata, va duce la iritarea si uscarea si mai puternica a pielii.  Deasemenea  este benefic ca tonicul sa contains Glicerina pentru a hidrata pielea si pentru a ii oferi libertatea de a respira.
 
3. Hidrateaza-ti tenul. Este esential
Dupa ce ai realizat demachierea si tonifierea, ultimul pas si cel mai important este hidratarea propriu-zisa. Cand ajungi aici alege o crema puternic hranitoare, foarte grasa, pe baza de apa termala si acid Hialuronic care sa actioneze in interiorul dermului.  La fel ca si celelalte etape, hidratarea se va face atat dimineata, cat si seara. 
 
4. Apa termala, cel mai bun prieten
Apa termala este bogata in minerale rare si oligo-elemente (Fier, Magneziu, Mangan, Siliciu, Calciu) si are proprietati calmante si fortifiante. Este un adevarat prieten al pielii uscate deoarece are o actiune imediata de hidratare si ii reda tenului confortul pierdut.  Poarta cu tine in permanenta  o apa termala mica , pentru a-ti fortifia si racori tenul de cate ori simti nevoia.
 
5. Produsele dermatocosmetice, "medicamente" pentru tenul uscat
Ingrijeste-ti tenul cu produse dermatocosmetice. Acestea sunt testate dermatologic pe pielea sensibila, hipoalergenice si noncomedogenice (nu astupa porii).

Nu uita ca e important sa zambesti si sa ai un somn bun, odihinitor! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.69 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten uscat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi utile

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0