Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si barbatii pot fi la moda! Propunerile designerilor pentru moda masculina in toamna 2015

de Sunt Fericita la 2015-09-29
Si barbatii pot fi la moda! Propunerile designerilor pentru moda masculina in toamna 2015
In fiecare toamna se comenteaza cu precadere trend-urile feminine. Ce se poarta, care sunt tendintele in materie de haine, genti, pantofi si accesorii, dar nici moda masculina nu ar trebui neglijata. Designerii si marile case de moda fac propuneri interesante si in zona masculina, care necesita o atentie deosebita pentru a avea barbati bine imbracati si in pas cu moda.


Stilul boem, creat prin suprapuneri de haine si elemente precum franjuri, camuflaj, “paisley”, imprimeuri florale si broderii cu oglinzi se numara printre preferintele marilor case de moda in trendurile masculine pentru aceasta toamna. Evident, nu lipsesc capele si poncho-urile din lana si casmir, clasicele trench-uri, jachetele bomber sau costumele riguros croite. In privinta materialelor predomina lana, bumbacul, casmirul, pielea intoarsa, velurul si blana, iar ca nuante albastrul indigo, ocrul, camelul, rosu caramiziu, gri carbune, turcoaz pal, verde si mustar.

Imprimeurile abunda in elemente florale, de inspiratie orientala, printuri camuflaj si leopard. Ca accesorii au fost introduse esarfele cu franjuri Burberry Fringe Scarf, gentile supradimensionate Carryall (din nubuc, piele granulata, piele intoarsa, camuflaj, animal print, canvas) si ochelarii de soare Scholar cu forme dreptunghiulare, patrate si rotunde. O selectie ampla de haine din liniile London si Brit, dar si accesorii Burberry Prorsum sunt disponibile in flagship store-ul din strada Luterana nr. 4.




   Paul Smith s-a inspirat pentru colectia PS by Paul Smith din moda si cultura urbana a New York-ului anilor ’70 si ’80, reprezentata de artistii Julian Schnable, Salome si Francisco Clemente. Fiind una dintre cele sase colectii  ale brand-ului, linia PS (disponibila si pe www.sportcouture.ro) este mai putin formala decat colectia principala, desi “imbratiseaza” acelasi stil clasic, dar cu o tenta moderna. Aceasta include jachete sport cu o croiala slim, o gama larga de camasi, polo-uri, pulovere si cardigane cu print-uri colorate, inspirate din arta moderna.

   Designerul Roberto Cavalli ne-a obisnuit cu stilul extravagant, chiar si in privinta barbatilor. Jeans rupti, sacouri de inspiratie baroc, jachete cu detalii stralucitoare si elemente gotice predomina colectia de toamna iarna a liniei young Just Cavalli. Evident, nu lipsesc tricourile cu cranii, logo-uri mari si elemente tribale cu care ne-a obisnuit designer-ul si in colectiile anterioare. Haine sporty-chic, precum jachete bomber, pantaloni de trening, hanorace creaza un stil lejer si relaxat.

   Sportul ocupa un loc, din ce in ce mai important in aria activitatilor masculine, de zi cu zi, asa ca designerii au creat optiuni vestimentare pentru toti cei care vor sa isi maximizeze experienta activitatilor sportive, dar totodata iubesc stilul. Prin linia EA7, designerul Giorgio Armani  propune haine sport si cu caracteristici tehnice, de la tricouri, hanorace si pantaloni de trening, la haine de fas, incaltari si accesorii care se adreseaza unui barbat modern care vrea sa imbine calitatea cu eleganta.

   In privinta accesoriilor, pantofii sneakers raman in continuare in tendinte. Evident, cand  spui sneakers, spui Hogan, brand care este sinonim cu stilul chic, dinamic, confortabil, ce pastreaza un echilibru fin intre traditie si inovatie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0