Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start excelent la scoala: culegeri, memoratoare, fise de lucru si teste rezolvate pentru copilul tau

de Alina Ilie la 2023-09-20
Start excelent la scoala: culegeri, memoratoare, fise de lucru si teste rezolvate pentru copilul tau
Copilul tau are multe de invatat anul acesta (ca in fiecare an, de altfel). Ajuta-l sa invete! Daca vrei ca el sa se descurce excelent, fara sa se oboseasca inutil si fara sa-si consume timpul de recreere (vital pentru dezvoltarea sa sanatoasa), te invitam sa apelezi la produsele educationale prezentate mai jos. Este vorba despre Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate care si-au dovedit deja eficienta si care au intrunit aprecierile unanime atat ale elevilor, cat si ale parintilor si profesorilor.


Iti oferim acum REDUCERI de pana la 70% la aceste titluri. In plus, ai Transport GRATUIT  la orice comanda indiferent de valoare. 
 
Alege acum lucrarile care ii sunt de folos copilului tau. 
 
 
Copilul tau va invata TOT de la chestiunile cele mai simple pana la subtilitatile limbii engleze: substantive, adverbe, adjective, numerale, prepozitii, conjunctii, moduri, dar si verbe regulate si verbe neregulate, corespondenta timpurilor, diateze. Acest lucru este posibil, deoarece fisele din culegere concentreaza toata informatia continuta intr-un ghid complet de invatare a limbii engleze.
 
Fisele extrag esentialul cu reguli si exceptii si il prezinta intr-o forma distractiva foarte usor de retinut cu formulari sugestive extrase din comunicarea cotidiana a vorbitorilor nativi de engleza. Prin parcurgerea acestor fise, copilul tau va acumula cunostinte bogate de limba engleza.
 
 
1. Memoratorul de Teorie Literara Gimnaziu contine prezentarea pe scurt a temelor tratate in manualele de Limba si Literatura romana pe parcursul claselor V-VIII. Vizeaza, lamureste si, mai ales, exemplifica subiecte precum: opera literara, moduri de expunere, figuri de stil, elemente de versificatie, vorbirea directa si vorbirea indirecta, fonetica etc.
 
2. Memoratorul de Gramatica Gimnaziu limpezeste si fixeaza in mod corect in mintea copilului tau chestiuni foarte importante pentru examenul de Evaluare Nationala care dau, de obicei, multe batai de cap. Acesta defineste notiunile, clarifica, fixeaza si exemplifica intreaga materie, astfel incat elevul de gimnaziu sa reuseasca sa retina intr-un mod placut si usor.
 
3. Memorator Matematica Gimnaziu prezinta si explica notiuni de algebra, geometrie plana si geometrie in spatiu. Acesta ajuta elevul sa recapituleze intreaga materie; sa reveda si sa lamuresca aspecte neclare.

Click aici pentru detalii >>
 
 
Acest dictionar UNIC - Dictionar 1000 cuvinte scrise separat sau impreuna face lumina in domeniul gramaticii pentru toti elevii ciclului primar si gimnazial. Structurat impecabil cu exemple nenumarate, explicatii, definitii si solutii, elevii vor intelege pentru totdeauna cum sa scrie corect in limba romana. Dictionarul 1000 cuvinte scrise separat sau impreuna e ajutorul valoros pe care oricine e bine sa-l aiba in casa sau la birou. Atentie! Dictionarul include si analizeaza peste 1000 de situatii excluzand orice dubiu asupra modului in care se scriu si se folosesc corect cuvintele in propozitii si fraze.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culegeri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0