Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Superstitii si traditii pentru noaptea de Revelion - ce sa incerci daca vrei sa ai noroc anul viitor

de Sunt Fericita la 2018-12-20
Superstitii si traditii pentru noaptea de Revelion - ce sa incerci daca vrei sa ai noroc anul viitor
Un nou an incepe intotdeauna cu idei si rezolutii pentru noi reusite. Este sansa pe care o ai pentru a-ti seta noi obiective pe care sa le atingi in anul ce urmeaza. Cu siguranta nu iti sunt straine superstitiile si traditiile de Revelion, asa ca iti spunem si noi care sunt cele mai importante de care sa tii cont.


Se spune ca daca respecti cateva dintre traditiile si superstitiile de Revelion vei avea noroc tot anul care urmeaza!
 
Sarutul de la miezul noptii. Daca iti doresti ca viata ta sentimentala sa fie una reusita, atunci nu trebuie sa uiti de superstitia conform careia sarutul de la miezul noptii iti va aduce noroc tot anul.
 
Sa mananci alimente verzi. Am auzit de multe ori superstitia de a manca alimente verzi in noaptea de Revelion. De ce? Pentru ca se spune ca iti va aduce prosperitate financiara tot anul care urmeaza  si vei avea noroc anul urmator in toate planurile.
 
Nu lasa sifonierul ori dulapurile goale. Daca vrei sa faci curat si sa golesti toate dulapurile de lucrurile care nu iti mai sunt de folos, sa stii ca dulapurile goale inseamna saracie pentru anul urmator, asa ca ai grija cum le aranjezi.
 
Nu duce gunoiul in noaptea de Revelion. Daca arunci gunoiul in noaptea de Revelion se spune ca vei atrage pierderi in anul urmator. Cel mai bine ar fi sa scoti gunoiul din casa inainte de Revelion ori incepand cu data de 2 ianuarie.
 
Nu face curat. Oricat de mult ti-ai dori sa asezi lucrurile in casa, nu face curatenie in ajunul Revelionului, dar nici in prima zi a anului nou. Se spune ca acest lucru poate duce la eliminarea norocului din casa ori la indepartarea lucrurilor bune din casa.
 
Inainte de miezul noptii deschide usile. Sa faci acest gest inseamna ca esti pregatiti sa primesti noul an in casa. 
 
Mananca 12 boabe de struguri la miezul noptii. Se spune ca daca mananci 12 boabe de struguri la miezul noptii esti pregatit pentru provocari si vei avea noroc in cele 12 luni ale anului.
 
Nu imprumuta bani. In noaptea de Revelion nu alege sa imprumuti bani cuiva. Acest lucru inseamna ca vei avea ghinion pe plan financiar in anul urmator.
 
Nu plange. Indiferent de ce motive ai avea, nu plange in noaptea de Revelion deoarece acest lucru inseamna ca vei avea un an plin de tristete.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0